Azoknál mindig azon gondolkoztam, hogy hogyan jut az ember a bringájához, ha az valahol a "parkoló" közepén van.
Elhoz egyet találomra a széléről
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azoknál mindig azon gondolkoztam, hogy hogyan jut az ember a bringájához, ha az valahol a "parkoló" közepén van.
Tegnap vettem használtan egy basszusgitár-erősítőt. 1987-es, nyugatnémet gyártmány, a Dynacord terméke. Olyan színvonalú mérnöki munka és kivitelezés, amihez foghatót ma alig találni, vagy csak drágán. Jó vétel volt, imádom.
Gondoltam, utánanézek, hogy mennyibe került a maga idejében. 2740 nyugatnémet márka volt a cucc, ami akkori hivatalos árfolyamon 65.000 forintnak felel meg, ami 10 havi magyar átlagfizetés volt. (De ez a cucc német viszonylatban is drága volt.)
Az 1987-es 65.000 forint mai vásárlóértéke 1.8 millió (!) forint körül alakul, ami nettóban számítva kb. 6,3 havi átlagbér.
Én nyolcvanezret adtam érte, szinte gyári állapotban van. Ugyanennyiért ma csak minősíthetetlen kínai szarokat kapni újonnan. Ez szomorú, de igazságtalan össazehasonlítás, mert ha az 1,8m-t veszem alapul, akkor abból 2-3 ilyen színvonalú holmit vehetnék.
Szóval van fejlődés, na. Basszuserősítőben számolva legalábbis.
Nem, ez már a megbízható, robosztus tranyós világból való. Mivel basszusgitárra nekem nem kell a krémes torzítás, csak a tiszta hang, nem is lenne értelme a csövesnek. De azért van olyan isGondolom ez már nem csöves.
Ha szabad kérdezni, milyen gitárod/aid van/nak?Nem, ez már a megbízható, robosztus tranyós világból való. Mivel basszusgitárra nekem nem kell a krémes torzítás, csak a tiszta hang, nem is lenne értelme a csövesnek. De azért van olyan is
Megírom üzenetbenHa szabad kérdezni, milyen gitárod/aid van/nak?
Azért szeretném, ha Negan hamar visszajönne és bekapcsolódna ebbe a témakörbe, hogy az autósok is érezzék milyen picik ha kamionnal van az ember.
Mennyire kell nyomorultnak lenni egy ilyen robot megvásárlásához?
Ideje elővenni a pincéből a kuuurva menő cipőimet.
Hülye Lyobbikos polgármester! Ennyit tud. Meg vonulgatnak a marhák.Isten hozta Ukránberényben!
Katonás férfiak róják a piacteret és a Zagyva partját, hogy jelezzék, ki az úr a háznál. A menetet „egészségi sétának” nevezi a Magyar Önvédelmi Mozgalom nevű csoport; a jászberényiek közül sokan…internetfigyelo.com
Hülye Lyobbikos polgármester! Ennyit tud. Meg vonulgatnak a marhák.