Szamodra.Mert amúgy az... Ráadásul egy elképesztően sutyerák fazon.
De te ugye nem vagy az M5 intellektualis musorainak a celkozonsege, szoval hozzad max a primitiv bulvarhirek jutnak el, amikor valami verseben ket sor tragar volt husz evvel ezelott - huhuhu, micsoda fazon, meg a csirkeket sem tudna megetetni!
Persze, persze, zabalta a fikajat... ez kb olyan,l mint a legujabb BMP3 tomegei az oroszoknal - csak a te agyadban letezik...Egyszer voltak itt az orosz opera énekesek a Rosatom meghívásából, sikerült rá két jegyet szereznem.
Ez a majom is ott volt, fent a díszpáholyban, láthattam lentről a pofázmányát.
Amíg én a "tudatlan vidéki suttyó" ámuldozva hallgattam az operát , addig ez ott fent röhögcsélt, zabálta a fikáját stb...
(Amugy meg ez aztan tenyleg a legalja szinvonalu karaktergyilkossagi erolkodes, hamar felhoztad a sutyerak kerdest.)
Inkabb rolad, hogy mennyit ertesz az egeszhez, de arra azert nem meltatom, hogy komolyan is valaszoljak erre az orbakolasra.De aki nekem nem hisz az nyugodtan olvassa a verseit!
Pár idézet:
"és egy röhögő törpét követtem
akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk
gipszlenyomatokat"
"megtanultam tizennégy cigány nyelvjárást is
cellatársam kutyafejeket tetovált
a karomra
és a szárnyaimra
intoleráns és antiszemita félvér istenekkel
találkoztam
ültek a hegytetőn
szotyiztak
egyszer az egyikük engem is leköpött
az utcán"
Szerintem mindent elmond erről az országról az, hogy ez az ember fontos kulturális pozíciókat tölthetett be ebben az országban