Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látod, ilyenekről kellene beszélgetni de ebben az országban, ami a tv-n kívül történik, az nem létezik. Egy reakciót nem kaptál rá, holott azért már mindenki érzi, hogy vannak bajok.
Idehaza nincs Agenda, nem kell beszélni róla, az oltás jó, hát ki lehetett bírni, akinek meg baja lett tőle, nem volt a tv-ben, nem írta a mandiner vagy a 444 szóval ilyen nincs. Most háború van a szomszédban, év elején még fixen kaptuk a kőolajszármazékokat, most már vagy arra vagy a kajára megy rá gatyánk hamarosan.
Nem kell beszélni a népszámlálásról sem, amiben jobban kíváncsiak mibe laksz, mivel fűtesz meg mivel jársz munkába mint rád. A karbonadót meg se kell említeni, hisz hol van az még, pedig azt ez alapján fogják majd számolgatni. A digitális azonosítás se téma, szörnyülködünk Kínán, de mi bezzeg azt is jobban tudjuk, végeredményben az se lesz rossz meg hát egyszerűbb is lesz.
Érdekes őszi-téli szezonnak indulunk neki idén is.
Manapság lehetetlen bekapcsolni a tévét anélkül, hogy Michelle Obama és mások ne üzengetnének, hogy adakozzunk a haiti segélyezésre. Vagy elolvasunk egy újságcikket, és azt látjuk, hogy Haiti miatt kiárad az aggodalom - ami nem csak pénzügyi adományokhoz vezet, hanem amerikai, feltehetően fehér szülők örökbefogadási ajánlataihoz a becslések szerint 380 000 haiti árva számára:
Tammy Gage, Stanberry, Mo., minden alkalommal sír, amikor bekapcsolja a tévét, és látja a haiti pusztítást. És bár már van három lánya, nem habozott, amikor férje azt javasolta, hogy fogadjanak örökbe Haitiról.
"Csak ennyit kellett mondania" - mondta.
Gage és férje, Brad azon amerikaiak közé tartoznak, akik érdeklődnek a múlt heti földrengés miatt árván maradt gyermekek örökbefogadása iránt. Az örökbefogadást támogató csoportok naponta több tucat hívásról számolnak be.
Patrick Cleburne rámutat, hogy az amerikaiak 37%-a állítja, hogy ő vagy valaki a családjából adományozott a haiti segélyezésre.
Ez az önzetlenség a genetikailag nem rokon emberek felé, akik a diszfunkcionális társadalom kvintesszenciáját hozták létre, szánalmas, és mutatja, milyen messzire kell elmennünk ahhoz, hogy az emberek racionálisan gondolkodjanak erről a kérdésről. [Újjá kell-e építeni Haitit]
Soha nem fogsz találkozni olyan embercsoporttal, amelynek nézetei ennyire következetesek lennének, és nem azért, mert a legtöbbjük ugyanarra a pilates-órára jár. Mindegyikük a maradásra szavazott [a Brexitről], és lényegesen baloldalibbak, mint bármelyik politikai párt bármelyik gyűlésén részt vevők. ... A közönség abszolút utálja, ha politikailag félreértelmezik, és ezt az első 10 percet azzal töltik, hogy spontán tapssal és lábdobogással kétségbeesetten jelzik, hogy senki sem utálja náluk jobban [a "konzervatív" konzervatív] kormányt. ... A hangulat, talán mondanom sem kell, hogy magával ragadó.
Teljesen egyetértekSzemkontaktus. Új tanárként, ha merev arccal mélyen a kiscsávók szemébe néztem, pillanatok alatt visszafogták magukat.
Az első pár alkalommal szerintem érdemes határozottnak, keménynek, szigorúnak, katonásnak lenni, megmutatni, hogy ki az alfahím az osztályban,
Hol van leírva jogszabályban hogy meg kell hallgatni a szívhangot? Én nem ezt olvastam. Mondjuk egyetértek vele, de nem ez van a rendeletben
Ha ennek hatására tudatosabban fognak védekezni a fiatalok, illetve több gyermek születik majd meg, az mindenki számára egy pozitív hatás. Abban is biztos vagyok - amiként a videóban is elhangzik -, hogy a nők többségére jelentős pszichikai hatást fog gyakorloni, ami szintén azt eredményezi majd, hogy jobban fognak ügyelni a védekezésre, s a nemi betegségek terjedése ellen is lehet egy mérsékelt hatása.
Ha ennek hatására tudatosabban fognak védekezni a fiatalok, illetve több gyermek születik majd meg, az mindenki számára egy pozitív hatás. Abban is biztos vagyok - amiként a videóban is elhangzik -, hogy a nők többségére jelentős pszichikai hatást fog gyakorloni, ami szintén azt eredményezi majd, hogy jobban fognak ügyelni a védekezésre, s a nemi betegségek terjedése ellen is lehet egy mérsékelt hatása.
Volt "szerencsém" megismerni olyan nőket is, akik már számtalan alkalommal voltak és magasról tettek ők a magzatra.
Megvallom, azt nem vartam, hogy az egesz postot megjeleniti itt a redditrol...Én ezért most bannolnálak mondjuk egy hétre; az uzsonnám majdnem visszafigyelt.
Szép tőled!Megvallom, azt nem vartam, hogy az egesz postot megjeleniti itt a redditrol...
Az hagyján, de az egypártrendszerre épülő szingapúri diktatúra neki a normális...
Történelmi, geopolitikai témában nehéz ügy.Érdekes lehet ha az ember egy újságírótól pártatlanságot,semlegességet vár el a mai világban.
Jó,ezzel nem tudok vitatkozni. Nyilván egy Magyar Nemzetes újságírótól ne várjak mást. A második résszel a hajbókolással teljesen egyetértek. Csak utálom azt ha egy haditechnikával, hadászattal foglalkozó oldalon kimondja valaki hogy az oroszok bénáznak, inkompetens dolgokat művelnek az már libsi meg ukrán imádó.Történelmi, geopolitikai témában nehéz ügy.
Én többre tartom, ha valaki amellett érvel illetve nyíltan beszél arról, miért preferálja ilyen vagy olyan kimenetelét egy adott dolognak, vagy épp milyen értékrendet vall magáénak - és utána ennek megfelelően elemez. Szerintem Pilhál (aki az inkriminált cikket írta) bőven megfelel ennek.
Az, hogy pl ukrán témában a nyugati média többsége szájtépve hajbókol és jóemberkedik, ettől remélve a klikkelést, oldalletöltést, interakciót, számomra gusztustalan. Csak mert azt még senki nem tudta levezetni értelmesen, hogy pontosan milyen európai értékeket is védenek ukrajnában a derék hoholok.
Ja, hát erről megoszlanak a vélemények. Meg arról is, hogy az alternatívájuk mennyi jót tett velünk.. Nem is értem hogy lehet hozzájuk dörgölőzni, még a történelemben jót nem csináltak velünk.
Semmi sem fekete és fehér.Ja, hát erről megoszlanak a vélemények. Meg arról is, hogy az alternatívájuk mennyi jót tett velünk.
Olvasni kellene: https://www.reuters.com/article/us-...ty-dominates-singapore-politics-idUSKBN24702XNem tudok róla, hogy Szingapúrban ne lennének szabad választások, vagy hogy csak egy párt működhetne legálisan.
Ha egypártrendszernek nevezed, akkor egypártrendszer Japán és Mexikó is, mindkettőt egy-egy rövid periódust leszámítva 70+ éve ugyanaz a párt kormányozza. Csak az egyik jól működő állam, a másik meg nem.