Társadalmi folyamatok

Felfüggsztettet kér az ügyészség egy emberéletért:

2018 óta szart sem csinált a helyzet megoldásáért.
Ez egy kibaszott vicc.

Ahogy a németeknél sem a száguldozó faszokat nem gondatlan veszélyeztetésért sittelték le, amikor megöltek valakit.

De ben egyszer volt már ez az ítélet.

Ez semmiben sem különbözik attól szellemiségében.
Négy szájbavert éve fennáll a helyzet, majd a hibából meghal egy ember.
És erre felfüggesztett. Egy emberéletért.
Ez szándékos emberölés kéne, hogy legyen.

Egy kis ingyen reklám, az állami ingyen százmilliókért cserébe, avagy hogy működik a NER:

Hogy?

Egy koncert reklámozásért cserében valószínűleg részben ingyen jegyeket kaptak, amivel előfizetést tudják reklámozni. Ebben sem rendszert, sem nert, sem a patás ördögöt, pláne indokolatlan százmilliókat nem látok. Hol vannak?

Na, fosnak a diktátorok, nem ízlik nekik a szabadság! Hajrá Elon!
------
"Az Európai Uniónak egyáltalán nem tetszik, hogy Elon Musk a szólásszabadságra hivatkozva teljesen kontroll nélküli platformmá akarja alakítani a Twittert. A brüsszeli figyelmeztetést Thierry Breton uniós biztos továbbította Musk felé egy videóhívásban - írja az FT a beszélgetést ismerő személyek információira hivatkozva. Breton ismertetett Muskkal egy sor előírást tartalmazó listát, amely többek között bírálja a kitiltott felhasználók visszahelyezésének "önkényes" megközelítését, elvárja a dezinformáció "agresszív" üldözését és a platform "átfogó független auditálását". Az EU követelései között szerepel, hogy Musk világos kritériumokat adjon meg arra vonatkozóan, hogy mely felhasználókat fenyegeti a kitiltás veszélye.
..
Muskot figyelmeztették, hogy ha nem tartja be ezeket a szabályokat, a Twitter sértheti az EU új digitális szolgáltatási törvényét (DSA). Ez a törvény globális szabványt állít fel arra vonatkozóan, hogy a nagyvállalatoknak hogyan kell felügyelniük az internetes tartalmakat."

Muskot figyelmeztették, hogy ha nem tartja be ezeket a szabályokat, a Twitter sértheti az EU új digitális szolgáltatási törvényét (DSA). Ez a törvény globális szabványt állít fel arra vonatkozóan, hogy a nagyvállalatoknak hogyan kell felügyelniük az internetes tartalmakat."

Ezek még mindig azt hiszik érdekli bárkit a bohóckodásuk?
USA eddig háromszor írta alá, hogy nem lopja el az EU-s felhasználók adatait a különféle USA központú szociális oldalakon keresztül és mindháromszor leszarta... (meg ezért fosnak a kínai Tiktok-tól ami ugyanezt csinálja velük).

Más: már az idő is rasszista.

Hogy?

Egy koncert reklámozásért cserében valószínűleg részben ingyen jegyeket kaptak, amivel előfizetést tudják reklámozni. Ebben sem rendszert, sem nert, sem a patás ördögöt, pláne indokolatlan százmilliókat nem látok. Hol vannak?

Állami, részben állami vállalatok szponzorálják a koncertjeit, kb. úgy, mint a felcsúti Puskás Akadémia futball csapatát.
Ahogy még egy pár másik előadó "művészét" is. Persze titkolózva.
Viszont jópár minőségi előadóra meg egy fillért sem szánnak, mert rövid a nyelvük.

Amikor azt érzed, hogy a világ más felén más a tempó.

Egy nő a vonatra vár, hogy munkából hazatérjen.
Első látásra semmi különös.
Ő Ylva Johansson, ő a svéd munkaügyi miniszter.

317389224_854015349081645_4598241273347725684_n.jpg

Holland miniszterelnök megérkezik a királyi palotába.
316965107_854014555748391_1329719464787408606_n.jpg

Sajnos ezt eddig is tudtam. Milliókat vontak le tőlem a semmire, mehetettem eddig is magánba, ha akartam valamit.

Állami, részben állami vállalatok szponzorálják a koncertjeit, kb. úgy, mint a felcsúti Puskás Akadémia futball csapatát.
Ahogy még egy pár másik előadó "művészét" is. Persze titkolózva.
Viszont jópár minőségi előadóra meg egy fillért sem szánnak, mert rövid a nyelvük.

Jó, így már értem mire gondolsz.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tényleg más a tempó.
Beszélgettél már huzamosabb ideig, személyesen (nem interneten :) ) mondjuk némettel? Mik voltak a tapasztalataid? Az enyém az, hogy végletekig kilúgozott gondolkodásmódúak, a nyíltan felvállalt véleményük ritkán más, mint amit a fősodorból hallanak, papírmasé figurák. A született németre gondolok.

Amilyen stílusban itt meg szoktál nyilvánulni (sokszor jogosan!) mindenféle társadalmi-politikai gikszerekről, ha csak a harmadát produkálnád ott, már csúnyán néznének rád.

Sajnos ezt eddig is tudtam. Milliókat vontak le tőlem a semmire, mehetettem eddig is magánba, ha akartam valamit.
Budapest főpolgármestere.
2020082872.jpg

Azért az ilyen fotókat és híreket mindig jó némi fenntartással kezelni és nem ezekből levonni messzemenő következtetéseket.

Nem vagyok egy lángelme... de azért annyira ostoba se, hogy bekajáljam ezeket a PR-propaganda képeket.
Neked sem kéne... de ha annyira akarod, járjál kerékpárral a -10 fokban.

Nem vagyok egy lángelme... de azért annyira ostoba se, hogy bekajáljam ezeket a PR-propaganda képeket.
Neked sem kéne... de ha annyira akarod, járjál kerékpárral a -10 fokban.
Egy dolog, hogy valószínűleg propi anyagok.
Más dolog, hogy -10 fokban is lehet kerékpározni, főleg ha egészségügyi okai nincsenek.

• Tetszik
Reactions: ZeiG and Kim Philby
Egy dolog, hogy valószínűleg propi anyagok.
Más dolog, hogy -10 fokban is lehet kerékpározni, főleg ha egészségügyi okai nincsenek.
Bármit lehet, ami nem tilos.

Csak borzasztóan primitív az a feltételezés, hogy máshol jobban mennek a dolgok, csak azért mert a különféle miniszterek egy PR fotó erejéig kerékpárral mentek munkába.

Engem nem zavar, ha bármilyen miniszter, vagy egy főpolgármester autóval jár.
Elfoglalt emberek, akiknek minden idejük bevan osztva, a legtöbbnek ezért van sofőrje is, mert már reggel, amikor beszáll a kocsiba elkezdődik a munka és már ott elkezdik átnézni az anyagokat.