Társadalmi folyamatok

Ha tudsz részleteket, jöhet. Akár privátba is.

Szerencsére én körön kívül vagyok :D
Az interneten hallomások alapján vádaskodni meg nem fogok.
De azért nem véletlen, hogy Balogh Páter minden áron pedofilokat akart menteni, amibe bele bukott az egykori pártfogoltja, a köztársasági elnök asszony is.
Ahogyan a nemrég bebukott, homokos, karmelita szentelő "pap" is összejárt bulikázni pl. a Semjén Zsótival egy vadászházba... Sok a pletyka, maradjunk annyiban. Meg annyiban, hogy a KDNP nevéből a K betűt már régen törölni kellet volna.

Brit-welszi bárdok és tudók...

• Vicces
  • Dühítő
Reactions: enzo and Pogány
Hmm. A brit korona gyémántjai hova kerülnek?

Szörnyen elcsodálkoztam azon hogy ez egyáltalán vita tárgya is lehet! Mivel a Turulmadár ősi jelképünk, ugyanakkor a lábaiba kard van amit a második világháborúban nemigen használtak. Ám mint harci jelkép igenis hogy maradhat! Szerintem aki leakarja venni a Turult, annak fogalma sincs a Turul mint szimbolikus s történelmi jelentőségéről! Időszámítás előtti ősi jelképünk!

Szörnyen elcsodálkoztam azon hogy ez egyáltalán vita tárgya is lehet! Mivel a Turulmadár ősi jelképünk, ugyanakkor a lábaiba kard van amit a második világháborúban nemigen használtak. Ám mint harci jelkép igenis hogy maradhat! Szerintem aki leakarja venni a Turult, annak fogalma sincs a Turul mint szimbolikus s történelmi jelentőségéről! Időszámítás előtti ősi jelképünk!
Fogalmuk van, pont ezért támadják.

Papíron mindig csak pár nevet sérelmeztek az emlékmű talapzatán, aztán mégis az egész szobrot akarták elbontani.

Pécsi pride-on nyilatkoznak a népek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Most meg fogtok kövezni de .. .
Engem személy szerint nem érdekel hogy ki milyen szexuális beállitottságú.
Mivel már több hasonló videót láttam, sokat FRA ból , elmondhatom hogy az itt megszólalt személyek igen moderáltak a külföldi elvtársaikhoz képest. A szőke az a Kristóf gyerek?
Nem láttam az utcán egymást seggbekufircoló , gusztustalan jelmezben gyerekekkel sétáló egyéneket, alapvetően ez egy gyenge külföldi Pride másolat :)

Most meg fogtok kövezni de .. .
Engem személy szerint nem érdekel hogy ki milyen szexuális beállitottságú.
Mivel már több hasonló videót láttam, sokat FRA ból , elmondhatom hogy az itt megszólalt személyek igen moderáltak a külföldi elvtársaikhoz képest. A szőke az a Kristóf gyerek?
Nem láttam az utcán egymást seggbekufircoló , gusztustalan jelmezben gyerekekkel sétáló egyéneket, alapvetően ez egy gyenge külföldi Pride másolat :)
Látod annyira szar ország vagyunk, hogy nekünk még ebből is csak a legbénább jut. :D

Nesze nektek zőccség...