Néha (inkább gyakran) elég vulgárisan fogjátok meg ezeket a témákat, a hozzáállásotok semmi relevanciával nem bír. Én inkább úgy gondolom, egy általatok már tehetetlenség termékei ezek. Eszembe jutott egy könyv, Michael Wood: A sötét középkor (Alexandra Kiadó, 2007). A szerző részletesen bemutatja a kora középkori aranylázat, azt, hogy a szegény és barbár germán közösségek hogy verték szét a britonok akkor romanizált kultúráját, de később maguk is elbuktak az északi (dáb-norvég) vikingek támadásai alatt. A technika ma is létező, mind a belső, mind a külső tényezővel kapcsolatban és elgondolkodtató jó analógia. Ezt azért csak fa...méregetéssel nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni. A meggyőződésem, sokat lehetne tanulni a múltból és akkor ha valaki ilye téren is tájékozott, el tud szakadni, hogy " ki a pi.csa az", meg a hasonló nem túl mélyreszántó problémamegoldó gondolkodástól, amiben csak az a gáz, hogy lesajnál mindenkit, de mégsem old meg semmit... Úgyhogy olvassatok, képezzétek magatok. Én is azt teszem...
Ez aztán ítélkezőre sikerült. Még szegény Balázs vádolják itt néhányan arcoskodásal. Te honnan tudod kivel állsz szemben itt? pl: személyesebb dolgokról is szeretek beszélgetni. Így rólam pontosan tudható, hol végeztem mit csinálok.
Te jössz és szélső liberális megmondó emberek írásaival érvel meg mondod, hogy mi magyarok mer nem tartozunk a Nyugat-Európai kultúr körbe. Az, hogy ez nem tetszik itt pár embernek egyből burkoltan NÁCI-zol az MNA-t emlegetve.
Ez a szobát még egyetemista ként én hoztam létre mikor Montezuma megalkotta a Nagy sakktábla szobát. Sajnos világ és Európa folyamatai nagyon beigazolták mind két szoba lét jogát. E szoba azért is jött létre, mert minden nagyobb történelmi eseményt megelőzte és végig kísérte társadalmi és kulturális változások. pl USA Vietnámi háború és Hippi kultúra első afroamerikai polgár jogi mozgalmak. Az első tv háború. Aminek végén USA-ban az összes vietnámi háborús veterán pária lett.
Te tájékozódj mert ma a Nyugat-Európai "kultúra" az ön gyűlölet kultúrája! Utálod azt a kultúrát amibe születtél, csak az anyagi jó lét illúziója érdekel! Nyugdíj rendszer összeomlásával riogatnak. Ezért lett Brexit és Európai kontinens nyugati felén a déli afrikai és muszlim bevándorlók korlátok nélküli befogadás. Ami nem más mint pótcselekvés. Miközben Afrikába maradt fehér telepesek aki ott termelnek gazdaság alapjai lemészárolják. Utána meg aki a fehér telepeseket megölték jönnek Európába segélyért. De ezen tények kimondása szerinted NÁCIZ-mus. Ahelyett, hogy a vezetők és társadalom közösen megvitatták volna, hogy a gyermek vállalásra képes társadalmi rétegeket, hogyan lehet rá venni még több gyermek vállalására. Igen látszólag ez lett volna a nehezebb, mert az egyéni önimádatot is felkelne adni, meg a gender elméletek, mert a gyerekhez egy nő és egy férfi kell.
Közben Nyugat-Európa városai ellepték saját katonáik, mert őslakosok rettegnek a jött mentek terrojától, akik integrálódni és dolgozni nem akarnak. Csak a markukat tartják. Gondolom ez is csak szűklátókörűség. De a semmiből migráns ellenes AFD azért lett Németország második legerősebb párja. Osztrákoknál és olaszoknál radikálisabb migráns ellenes kormányok vannak. Biztos azért mert, az ottani emberek ostoba NÁCIK, nem értik a múlti kultúra csodás vívmányait!