Szép új világ

https://liner.hu/egy-szoftver-miatt...em-akarta-elismerni-hogy-az-rosszul-mukodhet/
Egy szoftver miatt került több postás börtönbe, mert senki nem akarta elismerni, hogy az rosszul működhet
Saját tapasztalat, az UK-ból.
KoviUbi nyugodtan dobozolgat a szalag mellett és szépen készítgeti össze a megrendeléseket 12 órás műszakban, majd jön egy nagy fejű valamelyik irodából, hogy lehet hazamenni, mert nem csinálok egész nap semmit és ők ezt látják a rendszerben. Egyetlen mázlim volt, hogy a dobozokra néhányan ráírtuk a saját szalagunk sorszámát. Persze ezzel elment a fél műszak, mire az összes aznap összekészített dobozt szétszedték, hogy megnézzék hazudok-e.Nemhogy nem hazudtam, de én voltam az egyik legaktívabb. Ettől függetlenül előttem többeket is kirúgtak, mert a tévedhetetlen rencer megmondta, hogy lustálkodunk. Máig rejtély, hogy hogyan nem tűnt fel nekik, hogy a szoftver szerint összekészítettnél több csomagot visz el a posta.De a rendszer tévedhetetlen és megkérdőjelezhetetlen. Itt fontos megjegyezni, hogy egyébként egészségügyi felszereléseket kellett csomagolni, katétert, meg minden olyat, ami otthon ápoltakhoz szükséges volt. Mindez karácsony előtt volt, ami azt jelentette, hogy akinek nem adtuk fel a csomagot, az legjobb esetben januárban kapta volna meg. A helyzeten csak rontott, amikor úgy gondolták jó ötlet kirakni a falra egy projektorral, hogy ki mennyire aktív. Egyből látszott, hogy volt olyan, amikor órákon át senkinél nem frissültek az adatok, de mégis többeket kirúgtak karácsony előtt a hibás rendszer miatt. Aki nem írta rá a számot, az kb beszopta.
A cég ráadásul szemét volt, mert ugye a melósok nagyja közvetítőn keresztül került oda és minden kirúgottal kapcsolatban hozzáfűzték, hogy miért nem kell már az adott melós. Nem is kaptak egy könnyen újabb munkalehetőséget ilyen ajánlással. Felelős nem volt, bocsánatkérés szintén nem volt. Sőt, továbbra is ugyanezen rendszer alapján állították egyesekről, hogy nem csinálnak semmit és folyamatosan rúgták ki az embereket és hoztak újakat, mondván, hogy én voltam az egyedi eset.
Ott meg van mondva, hogy az RBMK nem robban fel, akkor nem robban fel kiccsávó!