Szerintem ez a Tejas olyan nekik mint Izraelnek voltak a saját gépeik. NEm tényleges vadászgép a cél, hanem a hazai repülőgép-ipar kiépítése, szükséges mérnök és szakember állomány összehozása, ami egyrészt pl a Su-k karbantartása, modernizálásai és javításainál használható lesz és majd egyszer egy saját gépben/uav-ben kamatoznak. NEm úgy működik ez hogy Csettint Orbán/Gyurcsány és a Dunai repülőgépgyár készít 50 Lopakodót![]()

A Lavi ráadásul repül is, J10A néven.
A Lavi végül is azért nem készült el, mert az amiknak kellett volna a számlát állni (szokás szerint), és ezzel a saját F16osuknak csináltak volna konkurenciát.
Én drukkolok az indeknek. Olyan ez, mint a Magilla Gorilla: Ezt még egy kicsit gyakorolni kell. Jövő héten újra megpróbáljuk.
Tulajdonképpen a Tejas motorjával mi is a baj? A szerkezeti anyagok gyengék, vagy a tervezés a rossz?
Egy rakás indiai fejlesztés hasonló problémákkak kűzd. Szerintem ott sámánokra bízták a haderőfejlesztéseket. Ittak valami gombafőzetet és eldöntötték, hogy üres papírlapból kiindúlva fognak vadászgépet, Leopárd tankot stb legyártani.
Pedíg őket nem súlytotta semmilyen embargó, vehettek volna szinte bármilyen jól bevált licencet.
Van egy "munkamoral" es "szakertelem" az biztos 
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..