Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.
Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
én bírom az ilyeneket......pro és kontra....az amcsik ugyanígy csináltak volna....van még kb. 510 millió km² víz....nektek pont ide kellett jönni....hát jó....akkor nézzük a fiúkat
Hát annyira nyilvànvaló, hogy az a viz ott az orosz partok előtt nemzetközi, ahol amerikai hajóknak fontos dolguk van. Csak rà kell nezni a terképre...
Az Amerikai Haditengerészet USS Scorpion nevű tengeralattjárója éppen útban volt Norfolkból az Azori-szigetek felé. Feladata az volt, hogy megfigyelje a szovjet haditengerészeti tevékenységet az Azori-szigetek térségében. 1968 május 20-án és 21-én a tengeralattjárónak előre megbeszélt…
Tegnap a japàn partoktól 31 kilométerre egy japàn tengo összeütközött egy vasércet szàllitó hajóval. A tengo kommunikàciós rendszerei megsérûltek, igy mobilról hivtak segitséget..
Meg jó, hogy volt térerő.
Forràs :RT
2020. február 24-én a hajó bajban nyilvánította magát a brazíliai Maranhao mellett, és önként zátonyra futott, hogy elkerülje az elsüllyedést.
2020. június 12-én a Csillagszalagot a tulajdonos, a Polaris Shipping tulajdonosának döntése alapján átvették. [1] [2] 20 percbe telt a süllyedés, [szükséges az idézés], és a tölcsér levált a hajók felépítményéről, és körülbelül egy percig újból felszínre került, mielőtt az elsüllyedt volna, amint az az interneten közzétett videókon látható