Tengeri incidensek és balesetek

Ha az amerikaiak csak a saját öbleiket ismerik el úgy, akkor nyilván.
van ott egy szöveg ha jól látom, hogy az oroszok miket neveztek meg annak anno... Na a fenti öböl nem. És ha jól látok a fáradtságtól, az a bizonyos állítólagosan amerikaiak által maguknak követelt alaszkai sem, nem véletlenül.

én bírom az ilyeneket:):)......pro és kontra....az amcsik ugyanígy csináltak volna....van még kb. 510 millió km² víz:D:D....nektek pont ide kellett jönni:cool::cool:....hát jó....akkor nézzük a fiúkat:p:p:p

Hát annyira nyilvànvaló, hogy az a viz ott az orosz partok előtt nemzetközi, ahol amerikai hajóknak fontos dolguk van. Csak rà kell nezni a terképre... :)

r_iuoWfGMtk.jpg

Tegnap a japàn partoktól 31 kilométerre egy japàn tengo összeütközött egy vasércet szàllitó hajóval. A tengo kommunikàciós rendszerei megsérûltek, igy mobilról hivtak segitséget..
Meg jó, hogy volt térerő.
Forràs :RT

Ez még tavalyi történet:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2020. február 24-én a hajó bajban nyilvánította magát a brazíliai Maranhao mellett, és önként zátonyra futott, hogy elkerülje az elsüllyedést.

2020. június 12-én a Csillagszalagot a tulajdonos, a Polaris Shipping tulajdonosának döntése alapján átvették. [1] [2] 20 percbe telt a süllyedés, [szükséges az idézés], és a tölcsér levált a hajók felépítményéről, és körülbelül egy percig újból felszínre került, mielőtt az elsüllyedt volna, amint az az interneten közzétett videókon látható

31 km-re a parttól?

Ez kicsit fura, nekem, emlékeim szerint legalább 1 tartalék rendszernek kell(ene) lenni "rendes helyen" ezen a (milliárd$-os) technika szintjén, aminek egyetlen eleme sem közös a beépítettel, hogy kiesés esetén sem forduljon elő ilyen eset.

Rendszer szintű baki(nak tartom)!

Ez kicsit fura, nekem, emlékeim szerint legalább 1 tartalék rendszernek kell(ene) lenni "rendes helyen" ezen a (milliárd$-os) technika szintjén, aminek egyetlen eleme sem közös a beépítettel, hogy kiesés esetén sem forduljon elő ilyen eset.

Rendszer szintű baki(nak tartom)!
A rendszer müködótt: mobilon ( gondolom szatellitatelefonon) tudtak segitséget hivni. :)

• Tetszik
Reactions: Pogány
A rendszer müködótt: mobilon ( gondolom szatellitatelefonon) tudtak segitséget hivni. :)
Ez már MN(Magyar Néphadsereg)-ben is megoldott volt: tartalék R-107! Kettő, a 70-es évek óta! (tartalékban a hadosztály-rádiós kocsiban!)

Ez már nem a szamuráj/bushidó szellem!(...akkor ott lett volna a hír végén, hogy ki követett el sepuku-t!)

• Vicces
Reactions: ghostrider and enzo
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.