• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
13 139
37 656
113

Fekete Herceg

New Member
2021. szeptember 19.
18
24
3
Caesar III.! :hadonaszos:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nem is tudom, hogy azóta született-e ennél jobb történelmi városépítős stratégiai játék. (A sorozat következő, negyedik részét leszámítva:))

• Imádom
Reactions: Kim Philby

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Nem is tudom, hogy azóta született-e ennél jobb történelmi városépítős stratégiai játék. (A sorozat következő, negyedik részét leszámítva:))
Pharaoh?

Jön vagy jött pár:

• Hűha
Reactions: Fekete Herceg

Fekete Herceg

New Member
2021. szeptember 19.
18
24
3
Pharaoh?

Jön vagy jött pár:

Köszönöm, ezeket nem ismertem, de tényleg jónak tűnnek!:)

M

molnibalage

Guest
Az egy átskinezett Csesar volt. Tudom, mert a CII-őt és azt is toltam és igen hamar abbahagytam, mikor láttam ezt.
Na jó, nem skinezett, de a játékmechanika 80% kb. ua. volt. Mások voltak az épületek, volt a Nílús áradása és asszem worker volt plebs helyett, de kb. ennyi.

• Tetszik
T

Törölt tag

Guest
Na jó, nem skinezett, de a játékmechanika 80% kb. ua. volt. Mások voltak az épületek, volt a Nílús áradása és asszem worker volt plebs helyett, de kb. ennyi.

Technikailag az egész széria (Pharaoh-Zeus-Emperor) átskinezett Caesar volt, csak mindegyik belevitt valami sajátosságot (Istenek-Hősök, Feng Shui).
Mondjuk én legtöbbet Zeus-szal toltam, de sose jutottam messzire :D

• Tetszik
Reactions: Redgreg

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113

T

Törölt tag

Guest
Újabb bundle, Napoleon + Empire miatt behúztam a közepes csomagot :)

• Tetszik
Reactions: fulcrum11

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
5 146
16 757
113
Kár hogy a multi részét az utóbbi időkig ennyire elhanyagolták, pedig úgy tolnék egy jó kis Rome 2 kampányt. Meg jöhetne a Medieval 3 is. :)

• Tetszik

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 858
13 084
113
Asszem megvan a következõ kedvenc, mondjuk eddig lég sosem játszottam vele

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
20 405
27 367
113
Asszem megvan a következõ kedvenc, mondjuk eddig lég sosem játszottam vele

Anno szerettem, bár szvsz a Pride of Nations klasszisokkal jobb a korszakban.
Legnagyobb sajnálatomra a Birodalommal sosem tudtam játszani, egyszerűen túl komplex.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Csináltak kettőt, de valahogy szerintem ebből ők sokat nem tudtak kihozni. De igazából, nem is nagyon kell, mert a Field of Glory - Empires, sőt, még a Imperiums (abban van minden: Greek, Rome, Alexander ...) is elég jó lett. Fapados Paradox HOI szintű stratégia meg az a kettő, amit írtatok.
A Field of Glory Empires kapcsán Rómával tud durva lenni a történet, amikor kitör a polgárháború, és több frakció lepakol több fullos sereget Birodalomszerte. Ez éppen akkor, amikor te nagyban vmelyik barbár törzzsel háborúzol, vagy nagyban tolod Carthago ellen. A játék legélvezetesebb része ilyenkor szokott következni.

Hamarosan, december körül jön a középkori része is.

atek

Well-Known Member
2013. június 14.
206
575
93
kicsit hosszú, de jó

• Tetszik
Reactions: DTheo and tomippo