Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem is tudom, hogy azóta született-e ennél jobb történelmi városépítős stratégiai játék. (A sorozat következő, negyedik részét leszámítva)
Pharaoh?Nem is tudom, hogy azóta született-e ennél jobb történelmi városépítős stratégiai játék. (A sorozat következő, negyedik részét leszámítva)
Köszönöm, ezeket nem ismertem, de tényleg jónak tűnnek!Pharaoh?
Jön vagy jött pár:
Az egy átskinezett Csesar volt. Tudom, mert a CII-őt és azt is toltam és igen hamar abbahagytam, mikor láttam ezt.Pharaoh?
Na jó, nem skinezett, de a játékmechanika 80% kb. ua. volt. Mások voltak az épületek, volt a Nílús áradása és asszem worker volt plebs helyett, de kb. ennyi.Az egy átskinezett Csesar volt. Tudom, mert a CII-őt és azt is toltam és igen hamar abbahagytam, mikor láttam ezt.
Na jó, nem skinezett, de a játékmechanika 80% kb. ua. volt. Mások voltak az épületek, volt a Nílús áradása és asszem worker volt plebs helyett, de kb. ennyi.
Arról nem is hallottam.Technikailag az egész széria (Pharaoh-Zeus-Emperor) átskinezett Caesar volt, csak mindegyik belevitt valami sajátosságot (Istenek-Hősök, Feng Shui).
Mondjuk én legtöbbet Zeus-szal toltam, de sose jutottam messzire
Arról nem is hallottam.
Anno szerettem, bár szvsz a Pride of Nations klasszisokkal jobb a korszakban.Asszem megvan a következõ kedvenc, mondjuk eddig lég sosem játszottam vele
A Field of Glory Empires kapcsán Rómával tud durva lenni a történet, amikor kitör a polgárháború, és több frakció lepakol több fullos sereget Birodalomszerte. Ez éppen akkor, amikor te nagyban vmelyik barbár törzzsel háborúzol, vagy nagyban tolod Carthago ellen. A játék legélvezetesebb része ilyenkor szokott következni.Csináltak kettőt, de valahogy szerintem ebből ők sokat nem tudtak kihozni. De igazából, nem is nagyon kell, mert a Field of Glory - Empires, sőt, még a Imperiums (abban van minden: Greek, Rome, Alexander ...) is elég jó lett. Fapados Paradox HOI szintű stratégia meg az a kettő, amit írtatok.
Meg is van. Elég durva az első benyomásom, nem tudom mennyi idő lesz mire belejövök, nagyon tetszik,hihetetlenül összetett.Kijött Viki, már harmadjára. Döbbenetes ahogy kinéz és amilyen komplex lett.
Kijött Viki, már harmadjára. Döbbenetes ahogy kinéz és amilyen komplex lett.