Bevallom, nem néztem végig a videókat. Te láttál olyat, ahol meg lehet számolni a villanásokat?Én úgy láttam, hogy egy célpontba többis csapódott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bevallom, nem néztem végig a videókat. Te láttál olyat, ahol meg lehet számolni a villanásokat?Én úgy láttam, hogy egy célpontba többis csapódott.
100 m $ba.Mennyit számoltál, és melyik kép-képsorozat vagy videó alapján?
Van ebből kumulatív? Kb 20 centis lukat láttam a fedezéken.Amelyik fedezéken két lyuk van abba esélyesen kettő csapódott ez nem egy NASA program de még csak videó sem kell a becsapódásokról.
Hahaha, kapizsgálod Azért kérdeztem, mert bizony van ebből többféle harci fejjel szerelt változat is, pl láttam én már kazettásat is. Na épp ezért, kiváncsi vagyok hogy ki mennyi találatot vélt látni. Az Orosz források napok óta kötik az ebet a karóhoz, rengeteg helyen és rengetegszer láttam leírva a 23 találatot, az USA meg csöndben van ezzel kapcsolatban...Van ebből kumulatív? Kb 20 centis lukat láttam a fedezéken.
Ja akár. De akkor az avataromat hogyan neveznéd?
Hahaha, kapizsgálod Azért kérdeztem, mert bizony van ebből többféle harci fejjel szerelt változat is, pl láttam én már kazettásat is. Na épp ezért, kiváncsi vagyok hogy ki mennyi találatot vélt látni. Az Orosz források napok óta kötik az ebet a karóhoz, rengeteg helyen és rengetegszer láttam leírva a 23 találatot, az USA meg csöndben van ezzel kapcsolatban...
A drón vagy UAV egyértelműen nem robot hanem pilóta nélküli repülő.
Nem, én nem hiszem hogy ettől kevesebb lett volna ettől. A Szírek/Oroszok érdeke az lenne hogy minnél kevesebbet kommunikáljanak le. Ha 23 találatot mondanak, fixre veheted, hogy attól csak több lehet, ha hazudnak. Az Usa érdeke meg nyilván az lenne, hogy minnél több találatról tudjon hozni bizonyítékot, viszont ők csöndben vannak. 59 ből ha igaz a 23, az elég vérszegény tényleg. Mai hír, hogy már nem 6 db mig 23, hanem 6 db szu22 és 3 db mig 23 veszteségről van szó a szírek szerint, tehát ettől sanszosan nem kevesebb, inkább több lehet a valós veszteség. Az viszont tény, hogy ma már ment tovább a reptéren a napi rutin.Lehet, hogy ennél kevesebb volt?
Na, gyerekek, hova lett a 36 tomahawk?
Szerintem a drón is robotrepülőgép. A drón olyan robotrepülőgép, amelyet real-time irányítanak.
De az avatarom meg pont egy "semi-autonomous" eszköz. A teljesen autonóm, többször használatos cuccoknak mi lesz a nevük? A félautonómoké? A távirányításúaké? A "kötött programvezérlésű" egyszer haszálatosaké (mint amilyen a Tomahawk is)? Nem egyszerű ez...
Szinte mindenből kellene gyűjtőtopik. A leggyakoribb repülőgéptípusokat számítva nincs értelme mindennek külön topikot nyitni. (A tegnapi Britecloud topiknak sem volt sok értelme, simán elfért volna n+1 topikba az anyag.)Közben alakul a Brazil cirkálórakéta program is.
http://defence-blog.com/news/brazils-cruise-missile-development-program-enters-final-phase.html
off
Kellene egy külön topik amiben ezen kategóriájú fegyverrendszereket lehetne beledobálni. vagy nyitni minden ország ilyen jellegű rendszerének egyet.
on
Szinte mindenből kellene gyűjtőtopik. A leggyakoribb repülőgéptípusokat számítva nincs értelme mindennek külön topikot nyitni. (A tegnapi Britecloud topiknak sem volt sok értelme, simán elfért volna n+1 topikba az anyag.)