Hoplá... Végre egy őszinte önkritika, amennyiben annak szántad.Személyeskedésben fekete öves...
..érvelésből 0.
Pl. nem igazán vágom, hogy milyen érvrendszer mentén ér többet néhány falu, mint az ország fővárosa. Még azt sem értem, hogy a több magyar néhány faluban, mint Pesten hogyan jött ki, mert semmilyen balfasz ideológiával nem igaz.
A szekrényes részt nem értem, de a humor topikba sok mindent linkeltek már sokan. Ha meg nem is lényeges, akkor minek említed..:?
Bocs, de csak trollkodni jöttél megint, szítani a turbo hangulatot és személyeskedni. Ezért aztán megérte ma is belogolni...
Az, hogy az érveket-tényeket figyelmen kívül hagyja valaki, szerintem nem az én hibám. Adott egy szerződés, amely az egyik fél számára kötelező (magyar), míg a másik fél azt mazsoláz ki belőle (kisebbségi jogok, tulajdonjogok) ami érdeke. Segítek - bár jogász végzettségem nincs, de kötök ilyesmit- ezt szerződésszegésnek nevezik minden fórumon. Ilyenkor annullálás a jogkövetkezmény (ahogy a tűzszünet megsértése esetén).
A humor topicot azért említem, mert ezzel helyezted magad egy erkölcsi nívóra, időnként emlékeztetlek rá, mert hiszem, hogy nincs gazember, csak tévút.
A bevezető magasröptű és cizellált kijelentés kapcsán eszembe jut egy mondás; csak az jött ki, ami este bement? Ha járnál olyan "mucsai bunkó" vidékiek között (felénk magyaroknak mondják) mint mi, akkor értenéd; mit köszönhet az ország pestnek? Ágyulövés nélkül török kézre juttatott várat, elárult szabadságharcot, őszirózsás debileket és háború párti svábokat. Valami kimaradt? Czeizel Endre genetikai mintavétele is árulkodó