Azért van arcod rendesen, hogy ilyeneket leírsz! Direkt ferdítesz vagy ennyire értetlen vagy, hogy nem fogod fel a tényt, hogy nem.egy általam valósnak vélt esetről van szó! Arról már ne is szóljunk, hogy a képet-témát hozó is belátta végül hogy amit lát az nem UFO!
Egy percig sem tagadom, ami a képen van az valójában nem UFO. UFO= Unidentified Flying Object.
Ez nem változtat a tényen, hogy ezzel csak szemeteled a topikot.
Ha valakinek más a véleménye mint neked, az nem jelenti azt, hogy automatikusan szemeteli a topikot. Ezek szerint a NASA volt űrhajósa is szemetel, lsd. lent.
Mindenki azt ír amit akar, meg is látszik a színvonal, amit te az ilyen nagyképű kirohanásaiddal végképp nem emelsz.
Kirohanás? Ne haragudj, én nem érzekelem/tem kirohanásnak. Teljesen nyugodtan írtam amit írtam.
Te viszont azt írtad, hogy rombolom a topikot, meg most azt is leírtad, hogy "szemetelek", illetve "Mindenki azt ír amit akar, meg is látszik a színvonal".
Ne haragudj, de én nem tudok másra gondolni, minthogy kimondatlanul is kiszeretnél innen tenni, erre írtam azt, hogy kiakarod sajátítani a topikot.
Én nem írtam azt, hogy szemetelsz, azt se írtam egyszer sem, hogy rombolnád a topik színvonalát, annak ellenére sem, hogy nekem is megvan a véleményem a kommentjeidről. Akkor te fordítva miért csinálod?
Bezzeg te mindent is tudsz mert téged beavattak...
Nem, nem tudok mindent, és nem is avatott be senki.
Bezzeg te mindent is tudsz mert téged beavattak... aha. Azon a képen egy 30cm magas képződmény van, ami tényleg teljesen természetes, bezzeg téged értesített a Világegytem Kormányzótanácsa, hogy az egy régen volt civilizáció nyoma. Miért nem lehet elhinni amit a hozzáértők mondanak? Miért kell minden mögött kibaszott konteós szarokat látni? Miért kell azt képzelni, hogy a világ összes tudósa hülye és benne van az összeesküvésben, hogy előletek eltitkolja az IGAZSÁGOT? Nem érzed, hogy ezzel komplett hülyét csinálsz magadból?
Ne haragudj meg te se rám, de játszunk el egy gondolat-kísérletet: tegyük fel, találnak valamit, ami bizonyíték lehet egy idegen civilizáció létezésére, vagy hogy létezett valamikor ilyen. Szerinted rohannának megosztani a nagyvilággal? Én nem gondolnám. Azt sem gondolnám feltétlenül, hogy egy értelmes valami által készített kaput/bejáratot látnánk a képen. Hidd el, nem fogadnék rá nagy tételben, a kommentemmel inkább a bizalmatlanságomat próbáltam kifejezni az űrhivatal iránt, sajnálom, hogy ez úgy jött le ahogy lejött. Azonban jogomban van megmaradni szkeptikusnak, senki sem kérheti rajtam számon, hogy nem bízok egy intézményben.
Ez persze nem változtat a tényen, hogy igen, én úgy gondolom, hogy eltitkolnak dolgokat, és nem áll távol tőlük a közvélemény félrevezetése sem.
+ csak hogy legyen ilyen is, és tényleg ne csak az alusapkás hülyegyerekek sportjáról beszéljünk:
Újfent megszólalt ufóügyben Edgar Mitchell, a NASA űrhajósa, aki 1971-ben teljesített szolgálatot az Apollo űrhajón. Szerinte létezik földönkívüli élet, csak az amerikai kormány eltitkolja. A NASA és más kormányszervek általában igyekeznek kimaradni az ilyen ügyekből. Amikor azonban űrhajósok...
infostart.hu
"
Újfent megszólalt ufóügyben Edgar Mitchell, a NASA űrhajósa, aki 1971-ben teljesített szolgálatot az Apollo űrhajón. Szerinte létezik földönkívüli élet, csak az amerikai kormány eltitkolja. A NASA és más kormányszervek általában igyekeznek kimaradni az ilyen ügyekből. Amikor azonban űrhajósok beszélnek az ufókról, a NASA-nak is meg kell szólalnia."