Ebbe a YT csatornába már én is korábban belebotlottam. Csak ajánlani tudom én is, igyekszik tárgyilagosan taglalni a piramis körüli kérdéseket és elég sok videója van. Érdekesek a hozzászólások is.A vita kapcsán botlottam bele egy érdekes, kifejezetten a Piramisokkal foglalkozó YT csatornába. A figura sok egyéb mellett a megmaradt borító köveket elemzi. Már eleve érdekes látni a random méretű kövek ilyentèn ábrázolását, de mintázat is megfigyelhető. Az "illesztő kövek" pl pont arra utalnak, hogy egyszerre több ponton szinkronban helyezték be a köveket, majd ha osszeértek akkor helyezték be egy aktuális méretre faragott illesztő követ.
A másik érdekes észrevétel amikor a lehetséges rámpa megoldásokat elemzi, és ennek kapcsán felmerül a fura alakú és fel nem tárt belső terek mint ellensúlyos emelő szerkezet része.
@fip7 @Pogány
Mindenképp figyelmet èrdemlő csatorna mert nem csak a mainstream teóriakkal foglalkozik.
Más.
"több ezer évvel ezelőtt maga Hérodotosz is megjegyezte a feltételezett labirintusról. A feltételezések szerint ez a labirintus olyan gigantikus volt egykor, hogy háromezer szóba került bele, és ezek mind tele voltak hieroglifákkal és festményekkel. A labirintus létezésére több forrás is van, miközben a tudósok már a nyomait is fellelték."
Óriási és titokzatos dolgot találtak az egyiptomi piramisnál a föld alatt, átírhatja a történelmet
Hírek | Programok | Sporthírek | Promotions.hu
promotions.hu