Tökéletesen. Pont erről beszéltem. Nem vagyok pszichológus, de ez pl. iskolapéldája a kiválassztottságtudatnak.
Milyen kiválasztottság tudat?
Föld, emberiség, magyarok (a MAG népe sumér és szíriuszi ősökkel, ősi nyeélvvel, meg hasonló baromságok...)
Könyebb lenne,ha értenéd az életet,a létezést,és benne a népek szerepét.Szerénységem kapizsgálja kicsit,kb mint az alma héja,akkora mélységben,írtam,hogy ettől nem vagyok több,vagy jobb,csak fordítottam rá időt,energiát,hogy megértsem,és értegetem.
Baj?
Az írás jeleidből arra következtetek,hogy úgy érzed kiválasztottnak érzem magam,vagy többnek nálad,bárkinél,szó sincs róla,majd téged/mindenkit elér a gépszíj,és megtudod.Nem dübörgök,hogy majd én qrvára megmondom,a tutit,és mindenki más tök,mert nincs így,csak válaszolok,tisztelem más véleményét,tapasztalatait,tégy te is így.
Jellemzően kérdezek itt a fórumon,a nálam többet tudoktól,és elfogadom az ő tudásukat,abban amiben én tök vagyok,nem érzem kiválasztottnak őket,mert x témához jobban értenek mint jómagam.
Így egészülünk ki.
No offense!
Nehéz lehet elfogadni, hogy az emberiség és ez a bolygó csak egy teljesen jelentéktelen porszem, elhiszem én. Az egó tiltakozik ellene...
Ez én egóm nem nagyon tiltakozik már,építem lefelé folyamatosan,lassan az fog szolgálni engem,s nem én őt.
Hinni akarunk abban, hogy istenek, földönkívüliek, magasztos lények miattunk, a mi élőhelyünkért küzdenek, mert mi számítunk... Hát nincs így.
Továbbra sem hiszek,vagy tudok,vagy nem.
Nem a mi élőhelyünkért küzdenek,hanem a föld bolygóért,és azon keresztül az egész galaxis energia rendszeréért,nem a villamos,vagy a tudomány által definiált energia rendszerért,már írtam.
Nekünk meg most éppen ez a világ szolgál élményül,és eledelül,így közösek az érdekeink,ennyi.Mi hamarosan tovább megyünk,ők meg tovább nyomatják,függetlenül attól éppen mely faj jön ide.
Ok. Im out. Leesett az alufóliasapeszom és már érzem a sugarakat...