Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hatalmas sebességekről van szó. A Föld a Nap körül kb. 30 km-t tesz meg másodpercenként. A meteor jöhet szemből, oldalról, hátulról, sebessége a felső légkörbe éréskor akár 70 km/sec is lehet. Ha a tömege nem kicsi, akkor hatalmas mozgási energiája van.Ez egy jó videó,mindkét eset felettébb érdekesha,van az Oroszoknak cucc,amivel utolérnek egy 50M-al repülő tárgyat,és kilövik,ha nincs,akkor ki lőtt?Milyen lövedék az,ami 50M-nál ennyivel gyorsabban halad?
Mitől robbant fel a meteor?Tele volt dinamittal?Mitől nem tudott a szétlőtt "meteor" szépen szétesni,és elégni darabokban,mint addig,mitől durrant akkorát,mint egy kisebb atom?
Stb,stb.....?
Nem tudom, hogy ez most mi de nagy WTF az biztos. A furcsa az egészben, hogy a hallgatóság még csak nem is nevet, és úgy tesznek mintha totál köztudott dologról beszélne. Ha a felirat nem jelenik meg akkor kapcsoljátok be. Ja és az angol feliratozott szöveg tényleg megegyezik azzal amit mond.
https://www.youtube.com/watch?v=QM-KVAXY7Gs
" Viszont, az emberiség, de pláne azon belül egy "kiválasztott" fajta felsőbbrendűségében nem hiszek. Mert ahhoz már kőkemény és minden logikát nélkülöző beteges hit kellene (e.g. muszlimok, zsidók...). "
Ez most,hogy jött ide? Vagy lemaradtam valamiről?
<blockquote rel="fip7">zeal
Vagyis még mindig nem sikerült megtalálnod azt a részt a bibliában ami kizárja más intelligens lények létezését.
Egyszerűbb lenne ha csak szimplán beismernéd, nem kell mellé beszélni
https://www.youtube.com/watch?v=SZ8IlRDZOMI
Van benne valami babák? hogy egy idegen lőtte szét?
Hatalmas sebességekről van szó. A Föld a Nap körül kb. 30 km-t tesz meg másodpercenként. A meteor jöhet szemből, oldalról, hátulról, sebessége a felső légkörbe éréskor akár 70 km/sec is lehet. Ha a tömege nem kicsi, akkor hatalmas mozgási energiája van.<blockquote rel="papajoe">
Ez egy jó videó,mindkét eset felettébb érdekesha,van az Oroszoknak cucc,amivel utolérnek egy 50M-al repülő tárgyat,és kilövik,ha nincs,akkor ki lőtt?Milyen lövedék az,ami 50M-nál ennyivel gyorsabban halad?
Mitől robbant fel a meteor?Tele volt dinamittal?Mitől nem tudott a szétlőtt "meteor" szépen szétesni,és elégni darabokban,mint addig,mitől durrant akkorát,mint egy kisebb atom?
Stb,stb.....?
Nem tudom, hogy ez most mi de nagy WTF az biztos. A furcsa az egészben, hogy a hallgatóság még csak nem is nevet, és úgy tesznek mintha totál köztudott dologról beszélne. Ha a felirat nem jelenik meg akkor kapcsoljátok be. Ja és az angol feliratozott szöveg tényleg megegyezik azzal amit mond.
<blockquote rel="papajoe">" Viszont, az emberiség, de pláne azon belül egy "kiválasztott" fajta felsőbbrendűségében nem hiszek. Mert ahhoz már kőkemény és minden logikát nélkülöző beteges hit kellene (e.g. muszlimok, zsidók...). "
<blockquote rel="papajoe"><blockquote rel="fip7">zeal
Vagyis még mindig nem sikerült megtalálnod azt a részt a bibliában ami kizárja más intelligens lények létezését.
Hatalmas sebességekről van szó. A Föld a Nap körül kb. 30 km-t tesz meg másodpercenként. A meteor jöhet szemből, oldalról, hátulról, sebessége a felső légkörbe éréskor akár 70 km/sec is lehet. Ha a tömege nem kicsi, akkor hatalmas mozgási energiája van.<blockquote rel="papajoe">
Ez egy jó videó,mindkét eset felettébb érdekesha,van az Oroszoknak cucc,amivel utolérnek egy 50M-al repülő tárgyat,és kilövik,ha nincs,akkor ki lőtt?Milyen lövedék az,ami 50M-nál ennyivel gyorsabban halad?
Stb,stb.....?
<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="papajoe">" Viszont, az emberiség, de pláne azon belül egy "kiválasztott" fajta felsőbbrendűségében nem hiszek. Mert ahhoz már kőkemény és minden logikát nélkülöző beteges hit kellene (e.g. muszlimok, zsidók...). "
<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="papajoe"><blockquote rel="fip7">zeal
Stb,stb.....?
Dehogy értesz.
Nincs hitem,sem vallásom,tudásom van,ami megtapasztaláson alapszik.
Ha hinnék,vagy vallanék,nem tudhatnék,csak valamelyik balf@sz által kitalált infót,programot tartanék igaznak,követhetőnek.
@papajoe:
Hidd el, ert En is ezert nem alltam le vitazni; a tudomanynak van egy modszertana, ami mukodik es bizonyitott, ehhez az anekdotikus bizonyitekoknak sok kozuk nincs. Mindenki abban hisz, amiben akar (sajnos vagy szerencsere. nezopont kerdese); en sem tudom meggyozni az amugy 140-es IQ-val biro haveromat arrol, hogy a homepatianak nincs ertelme, pedig mas teruleteken kifejezetten okos
<blockquote rel="papajoe">Dehogy értesz.
Nincs hitem,sem vallásom,tudásom van,ami megtapasztaláson alapszik.
Ha hinnék,vagy vallanék,nem tudhatnék,csak valamelyik balf@sz által kitalált infót,programot tartanék igaznak,követhetőnek.
Szerencse,hogy a hatóságok bármit megtalálnak ha éppen meg kell találniuk,vagy semmit sem,ha éppen nem kell megtalálniuk.
Az a brigád,amelyik nem szeretné,hogy a másik brigád bele avatkozzon a föld energetikai rendszerébe,és azon keresztül az galaxisunkéba.
Megnyugodtál?
Nézd,nem kevés dolog,lelet,bizonyítja,hogy folyamatos az idegen jelenlét a földön,4-4500 évvel ezelőtti nukleáris robbanás,megolvadt kővel,ma is mérhető sugárzással,a csontvázakra ráolvadt ruházattal,fém tárgyakkal,még régebbi 1000 tonnás,egy darabból kifaragott,milliméteres pontossággal megmunkált,sok kilóméterről odavitt kőtömbök,olyan építmények,amiket a mai tudomány szerint akkor ember nem volt képes megalkotni.Temérdek sok ezer éves lelet,ami repülő eszközöket ábrázol,stb.
De ott vannak.
Hangyányit bele néztem a témába,bízz a tudományba,ami videókkal,ásatásokkal,mindennel bizonyítja ezeket.
Ne,nekem hidd el.
Ezen fórum keretei csak kevéssé alkalmasak a bizonyításra,és nem is célom egy késhegyre menő bizonyítási folyamat,mert hamarosan mindenki okosabb lesz a témában,ha akarja,ha nem.
@Wolfram: ezt a vitat csak elbukni tudod)))