Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kedvencem, egy könnyed vígjáték; Az angol, aki a dombra ment fel és a hegyről jött le is belemerül egy pillanatra a tudomány nagy kérdésébe, mikor is a falu együgyű tagja kérdezi a térképeszeket, hogyan számolják ki a hegyük magasságát, majd választ kapva, hogy más dombokhoz viszonyítva, akkor jön az újabb kérdés:A filmben is elhangzik a kérdés: és hogyan lettek a tervezők?
Egy vicc akkor igazán jó, ha annak van valóságalapja. Nem, nem állítom, hogy földönkívüliek építették a piramisokat, de nem is azzal a technikával, ahogy az a képen ábrázolva van.
Jajj, nem neked küldtem címzetten, hogy számon kérjelek, hogy Te szerinted ki építette a Nagy Piramist. De ezek szerint már tudhatsz valamit, ha a kép szerinti építési technológia nem fedi a valóságot.Egy vicc akkor igazán jó, ha annak van valóságalapja. Nem, nem állítom, hogy földönkívüliek építették a piramisokat, de nem is azzal a technikával, ahogy az a képen ábrázolva van.
Lelőni őket, kiszedni a szükséges technológiát a roncsokból, aztán már mi látogathatjuk őket. Amúgy, ha csak a tizede igaz a történeteknek, van mit bepótolnunk érzéketlen kísérletezésben rajtuk.... talán szeretnék olyan lenni, mint azok a híres emberek, akik csúfosan mellétrafáltak a jóslataikkal.
Szerintem semmi előremutató érdemi infót nem fogunk megtudni a témában sem ma, sem a közeljövőben.
"...talán szeretnék": Hiszen az emberiség sem morálisan, sem bölcsességben, sem intelligenciában, sem technológiailag alkalmatlan kapcsolatfelvételre, kapcsolatra tőlünk idegen értelmes civilizációval. Sem a körülöttünk élő értelmesebb állatfajokhoz nem tudunk normálisan, konstruktívan hozzáállni, sem a dél-amerikai bennszülött törzsekhez, sem az elmaradottabb régiók lakóihoz, de még a saját kisebbségeinkel való kapcsolattartás sem megy megfelelően.
S mi akarunk olyan fejlett idegen lényekkel "bróderkedni"(idézve Nice kollégát), akik el tudtak jutni a Földre!?
A bezzegnyugatozás után jöhet végre a bezzeg a Beta Rticulli IV-ezés? Alig várom!... talán szeretnék olyan lenni, mint azok a híres emberek, akik csúfosan mellétrafáltak a jóslataikkal.
Szerintem semmi előremutató érdemi infót nem fogunk megtudni a témában sem ma, sem a közeljövőben.
"...talán szeretnék": Hiszen az emberiség sem morálisan, sem bölcsességben, sem intelligenciában, sem technológiailag alkalmatlan kapcsolatfelvételre, kapcsolatra tőlünk idegen értelmes civilizációval. Sem a körülöttünk élő értelmesebb állatfajokhoz nem tudunk normálisan, konstruktívan hozzáállni, sem a dél-amerikai bennszülött törzsekhez, sem az elmaradottabb régiók lakóihoz, de még a saját kisebbségeinkel való kapcsolattartás sem megy megfelelően.
S mi akarunk olyan fejlett idegen lényekkel "bróderkedni"(idézve Nice kollégát), akik el tudtak jutni a Földre!?
Ezt csináljuk. Nézz ki az utcára.Qrvára nem azért vagyunk itt, hogy kutyuket, meg járműveket gyártsunk amivel ide-oda repgethetunk, ha ez lenne, akkor azt csinálnánk
Elvileg úgy volt, hogy június 1-én a Pentagon nyilvánosságra hoz UFO jelentést, de a rendelet szerint június végéig van idejük.Most akkor mégsem volt semmi érdemleges bejelentés?
Elvileg úgy volt, hogy június 1-én a Pentagon nyilvánosságra hoz UFO jelentést, de a rendelet szerint június végéig van idejük.
A bezzegnyugatozás után jöhet végre a bezzeg a Beta Rticulli IV-ezés? Alig várom!
Ne szőrszálhasogass, mert begorombulok!
Inkább Zeta Reticuli.
Nélküle Hillary Clinton sem ígérne ufótitkokat - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Ha ezt, hogy elírtad a görög betűt, a Reticulisok megtudják, neked annyi. A Járványügyisben is gond volt a görög betű. Igen, neked tényleg annyi.Ne szőrszálhasogass, mert begorombulok!
Mi ez a kép? Elite Dangerous térkép? (régi elődjével játszottam, ezekben a rendszerekben sokat kereskedtem)
Ezt a sztorit nem ismertem, mivel a média hype-os dolgokat én alapból kerülöm. Miért? Mert a legtöbb hazugságot az UFO témában azon keresztül adták/adják be a mezei polgároknak. Erről beszélt is az interjúban Lázár. Nekem ahogy neki sem nem volt szükségem a sok vad hazugságot sztorira hogy tudjam, az UFO-k léteznek és már régóta jelen vannak a földön. Az hogy hány idegen fajról beszélünk abba most ne menjünk bele.
Inkább Zeta Reticuli.
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Viszont ha igaz amit mond, akkor az azt is jelenti, hogy a tudomány a bázisokon (S4, 51-es körzet stb.) évtizedekkel előrébb jár, mint a mainstream, azaz általunk ismert tudomány. Legalább 20-30 évvel, de lehet, hogy még annál is többel.Egyébként Bob Lazar sztorija szerintem az egyik leghitelesebb:
"
Lazar 1989-es meséje szerint a zéták űrhajója egy szupernehéz elemmel repül, amely a periódusos rendszer 115. helyére illeszkedik. A szóban forgó elemet azonban csak 2003-ban állították elő először orosz tudósok, az eredményeiket megerősíteni pedig első ízben hat évvel később, 2009-ben sikerült.
HIVATALOSAN 2015-BEN ISMERTÉK EL A 115-ÖS RENDSZÁMÚ ELEM LÉTEZÉSÉT.
Az új anyag ideiglenesen az ununpentium nevet kapta (bár lehet, hogy már rajta ragad). Jelenleg két izotópja ismert, ezek egyike sem stabil, de a számítások szerint léteznie kell egy olyan változatának, amely képes tartósan fennmaradni – Lazar pont egy ilyen anyagból álló tömböt írt le hajtóanyagként.
Szintén figyelemreméltó a Lazar-féle űrhajó repülési elve, ami a gravitációs hullámok elméletén alapul. Lényege, hogy a gép saját gravitációs mezőt hoz létre a hullámok mesterséges gerjesztésével. A jármű így nemcsak hogy hang nélkül képes lebegni, de állítólag akár az olyan fizikai törvényeket is arcon köpheti, mint az univerzális fénysebességkorlát vagy az energiamegmaradás.
Számunkra varázslatnak tűnik, annyival előttünk jár az egész” – magyarázta Lazar.
És lám, a lelkes ufóhívők joggal kapják fel a fejüket ismét. Amikor ugyanis LAZAR GRAVITÁCIÓS HULLÁMOKKAL MŰKÖDŐ HAJTÓMŰRŐL BESZÉLT, a jelenséget még nem tudták megmagyarázni a tudósok. A hivatalos megerősítésre egészen 2016 februárjáig várni kellett. Igaz ugyan, hogy a hullámok technikai felhasználása egyelőre a távoli jövő ködébe vész, de elméleti síkon nem lehetetlen. "
... talán szeretnék olyan lenni, mint azok a híres emberek, akik csúfosan mellétrafáltak a jóslataikkal.