De így állok a "túl intelligens" MI-k létrehozására tett kísérletekkel és bizonyos vírusokkal kapcsolatos kutatásokkal is. Ugyanis ha ezeknél tévedsz és elveszted a kontrollt akkor annak nagyon kemény következményei lehetnek!
@Molni
Az a vicces, hogy mennyire aktualis mania lett az MI meg a hozza kapcsolodo "felelem", holott az emberi intelligencia hianya az, amitol fulig er a szar...
Hát ige, az ilyen "UFO" szakértők sajnos sokat tesznek azért, hogy hiteltelenné váljon az egész témakör :-(

Köszi.Egy történet az USA-ból:
http://www.origo.hu/techbazis/20160312-bob-lazar-51-es-korzet-ufo-s4-idegenek-foldonkivuli-men-in-black-osszeeskuves-fizikus-hoax-titok.html

))

Ja, az óra paradoxon.jani2
Én eddig még nem hallottam a Zeta Reticuli dologról
De azt írják kb. 39 fényévnyire van, ami azt jelenti, hogyha valaki képes közel fénysebességgel utazni akkor simán megtehető a távolság.
Itt érdemes azt is figyelembe venni, hogy az utazó számára máshogy telik az idő utazás közben.
Nem tudom? Mi van akkor, ha a földön ciklikus fejlődés megy? A piramisok korát van aki 7000 évesre becsüli! Némely véseteket 20-25000 évesre becsülték! Mi van akkor, ha az a távoli halál csillag szerű izé, az elöző civilizációk egyik járműve? (Esetleg a fekete lovag) Mi van akkor, ha valami miatt az előző civilizáció elhagyta a földet, máshol telepedtek le, és ők figyelik ükeiket, hogy élik az életüket! A másik! Mi van, ha az időutazás valamikor a jövőben valósággá válik, és az észlelések ezt jelentik? Ha jól megnézzük, a kis szürke mi is lehetünk 1 milla év múlva! A fej nagyobbodik, a testméret csökken, szőr eltűnik! Az evolúció pont ilyen irányba megy! És ugye nem tudjuk milyen lesz a klíma 1 milla év múlva! Akár az atmoszféraváltozás is befolyásolhatja hogy nézünk majd ki! Persze, rohadt nagy a világegyetem tuti van máshol is êlet, csak próbálom máshogy is megnézni!
Nagyon-nagy a magyar fordítás Halolajos, Vízidor, Öngerjesztő Erg, mínusz sárkány ami kioltja ...Ebben a könyvben igen fura sztorik vannak![]()

Nem tudom? Mi van akkor, ha a földön ciklikus fejlődés megy? A piramisok korát van aki 7000 évesre becsüli! Némely véseteket 20-25000 évesre becsülték! Mi van akkor, ha az a távoli halál csillag szerű izé, az elöző civilizációk egyik járműve? (Esetleg a fekete lovag) Mi van akkor, ha valami miatt az előző civilizáció elhagyta a földet, máshol telepedtek le, és ők figyelik ükeiket, hogy élik az életüket! A másik! Mi van, ha az időutazás valamikor a jövőben valósággá válik, és az észlelések ezt jelentik? Ha jól megnézzük, a kis szürke mi is lehetünk 1 milla év múlva! A fej nagyobbodik, a testméret csökken, szőr eltűnik! Az evolúció pont ilyen irányba megy! És ugye nem tudjuk milyen lesz a klíma 1 milla év múlva! Akár az atmoszféraváltozás is befolyásolhatja hogy nézünk majd ki! Persze, rohadt nagy a világegyetem tuti van máshol is êlet, csak próbálom máshogy is megnézni!
)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..