UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 909
58 188
113
A Yeti, a Balatoni láp szörny, Loch Nessi lény az tok oké a topikban, na de egy Alien poén, na az már aztán mindennek a teteje!

Csak neked;


Amúgy az tök érdekes, hogy amikor 911-es kapcsolatban felmerült jó pár emberben a megalapozott gyanú, hogy rásegítettek a tornyok szabályos ledőlésére, például belső robbantással, akkor azonnal megjelentek a CIA által pénzelt csoportok akik már világűrből érkező halálsugarakról beszéltek, és lejáratták az egész sztorit.

Ugyan ez volt a "pizza gate" kapcsán is, aztán csak kiderült, hogy mégis csak van egy Epstein aki pedofil szigetet üzemeltetett. Aztán persze öngyilkos lett (XD), és a többi már olyan, mint az orosz népmese vége. (Aki nem hiszi, annak utána járunk! :D )
Ezt csak Kontextusnak írtam le.
(Most a Moszad ügynök Gizelle Maxvelről, aki a lányokat és a prominens pedofilok zsarolását intézte ne is beszéljünk....)

Jönnek az egyre hitelesebb emberektől az egyre hitelesebb UFO-s dolgok, már a katonák zsörtölődnek a hadseregben, hogy valaki kezdjen már ezzel valamit, mert veszélyezteti őket a jelenség. Kezd átszakadni a tagadás gátja... Erre két dolog történik:
1. Össze ül a NASA bizottság, vagyis a KÉK könyv projekt, akiknek a dolga a tudományosnak tűnő hiteltelenítés.
2. És meg is jelenik egy ismert szélhámos trógerkedni, egy 2017-es átverésével. És mit ad Isten, a teljes FOS média azonnal rárepül (kicsit se felsőbb parancsra) nálunk is, hogy aztán 2 perc alatt kiderüljön a csalás.
Viccen kívül mondom, vártam egy ehhez hasonló dolgot. Kell a hiteltelenítő hülyeség, nehogy már ne váljon nevetségessé a téma.
Remélem a CIA-s fiúk még egy kis Laposföldet meg Kemtrélt bele visznek a dologba, csak, hogy biztosra menjünk. ;)

Én ezután már csak a WHO-nak fogok hinni! A denevér dugodt a tapírral, amit megevett a Cseng a piacon, és így kapta el a kínai náthát.... Biztos nem a Wuhani biofegyver laborból származik, ahol amúgy a Bill Gatyesz résztulaj, aki nem mellesleg a WHO egyik fő szponzora és komoly anyagi érdekeltsége van az oltásbizniszben :rolleyes:
Szóval ők lesznek ezentúl a hiteles, biztos pont az életemben, főleg miután ránk verik 2024-ben a szép új tervüket....

Ez az egész csak úgy kikivánkozott belőlem! :rolleyes:
82cb4bd1b457991f4565c382703c485c.jpg
 

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 587
10 318
113
Problémák:
1. Egy átlag UFO hívő abban, amiről nem tudja mi, az "alient" keresi. Esetleg abban is, amiről tudja micsoda.
2. Mivel nem egy magasan képzett szakember, mindent meg lehet etetni vele.
3. Egy mindenféle elemzésre igen korlátozottan/semennyire alkalmas valami esetén is kőkemény, tudományos cáfolatot várnak az "alien" eredetről, ha véletlenül kapnak egy ilyet, akkor azt nem hiszik el.

És egy kis adalék.
 
  • Tetszik
Reactions: Flexus

jani22

Well-Known Member
2016. augusztus 31.
12 624
26 020
113
"A kiállítás igazából arra koncentrál, hogy értelemezünk egy fura jelenséget az égen, hogy lesz belőlük UFO-észlelés, hogy nagyítja fel azt a média, miközben a természeti magyarázatok mindig a háttérbe kerülnek.
Németországban tárlat nyílt az eseménnyel kapcsolatban a Staatliche Museum zu Berlinben."

 

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 587
10 318
113
Elvileg nem tákoltak a maradványok:
Már csak az a kérdés, hogy miért nem hullottak darabokra azok a filigrán maradványok, mikor kicsit sem bántak velük óvatosan. És hun a vizsgálat képanyaga?