Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez szerintem nem kézi vésett, inkább kémiai mart benyomását kelti. Unoka nővérem hobbiból egy időben csinált olcsó fém nikkel, bronz ékszereket ilyen eljárással, gyűrűk, karkötők, stb. Azoknak voltak a mintáik élei ilyenek.Ja, és a szimbólumok meg a díszítés olyan kézzel vésettnek tűnik, míg nálunk egy egyszerhasználatos papírbögrén mikrométer pontos festés van, de ők az az űrön át az idegen civilizációhoz kézzel vésett mintával küldik a gömböt...
Ez egy kacsa, szokás szerint.
Igen, én sem vagyok meggyőzve, de mint érdekességet meg lehet említeni.Ja, és a szimbólumok meg a díszítés olyan kézzel vésettnek tűnik, míg nálunk egy egyszerhasználatos papírbögrén mikrométer pontos festés van, de ők az az űrön át az idegen civilizációhoz kézzel vésett mintával küldik a gömböt...
Ez egy kacsa, szokás szerint.
Állítólag az egész kamu volt.
![]()
Állítólag az egész kamu volt.
![]()
Nyilván nem az ókori észlelésrol van szó ez kiderül a cikkből.Igen, az ókor óta feljegyzett összes UFO észlelés a Pentagon fedő sztorija... Jah nem
Úgy látszik változott az irány, és most inkább mégse hoznának nyílvánosságra semmit. Amit meg eddig kihoztak, az is kamu lett ezennel. LOL
Paywall.
Maguk egyáltalán nem szoktak posztolás előtt visszagörgetni?Állítólag az egész kamu volt.
![]()
![]()
How academic groupthink is trying to silence a Harvard astrophysicist who claims an alien spacecraft visited our solar system
Astronomers may have detected the space craft of an alien civilization, claims a top scientist. But the public are being denied further tantalizing discoveries due to the narrow-minded thinking that pervades academia.www.rt.com
„Egy új, a Harvard Egyetem asztrofizikusának részvételével megjelent tanulmány szerint a nemrég felfedezett 3I/ATLAS nevű csillagközi objektum ellenséges földönkívüli űrhajó is lehet, amely novemberben éri el a Naprendszerünket - tudósított a New York Post.Az Oumuamua rejtélyéről és egy könyvajánló:
Adom a lájkot, mert releváns a cucc, de édes faszom az ilyen szenzáció hajhász figurákba!„Egy új, a Harvard Egyetem asztrofizikusának részvételével megjelent tanulmány szerint a nemrég felfedezett 3I/ATLAS nevű csillagközi objektum ellenséges földönkívüli űrhajó is lehet, amely novemberben éri el a Naprendszerünket - tudósított a New York Post.
..
Avi Loeb, a Harvard Egyetem asztrofizikusa – úgy vélik, elképzelhető, hogy valójában egy álcázott földönkívüli megfigyelőeszközről van szó. Loeb, aki korábban a 2017-ben felfedezett ʻOumuamua csillagközi objektum kapcsán is felvetette az idegen technológia lehetőségét, ezúttal két másik kutatóval együtt arra a következtetésre jutott: a 3I/ATLAS szokatlan pályája és az ʻOumuamuánál is nagyobb sebessége idegen eredetre utalhat.
..
A tanulmány szerint az objektum a Naprendszeren való áthaladása során megközelíti a Jupitert, a Marsot és a Vénuszt is, ami elméletileg lehetőséget adhat földönkívüli „kémeszközök” észrevétlen elhelyezésére ezeken a bolygókon. A kutatók megjegyzik, hogy novemberben, amikor az objektum a Naphoz legközelebb kerül, a Földről nem lesz megfigyelhető – Loeb szerint ez akár szándékos is lehet.”
![]()
Szokatlan objektum száguld a Naprendszer felé, komoly tudósok állÃtják, hogy idegenek űrhajója is lehet
Egy új, a Harvard Egyetem asztrofizikusának részvételével megjelent tanulmány szerint a nemrég felfedezett 3I/ATLAS nevű csillagközi objektum ellenséges földönkÃvüli űrhajó is lehet, amely novemberben éri el a Naprendszerünket - tudósÃtott a New York Post. A szerzÅk meredek...www.portfolio.hu
![]()
3I/ATLAS - Wikipedia
en.wikipedia.org
Oumuamua![]()
1I/ʻOumuamua - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
’Oumuamua – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Adom a lájkot, mert releváns a cucc, de édes faszom az ilyen szenzáció hajhász figurákba!
Köszönöm, de nem kérek!Brazil UFO-s videóhoz mit szólsz?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..