UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Ugyan már, ez teljességgel lehetetlen, hiszen a holdraszállás kamu, mint az köztudott. Talán a hollywood-i stúdió lámpáit mozgatták a technikusok, ahol felvették az egészet és azt látták. Vagy az a stúdió nem is Hollywood-ban, hanem az 51-es körzetben volt? :D Mint ahogy azt ebben a már ingyen tölthető játékban is megtekinthetjük:
http://www.moddb.com/games/area-511/downloads/area-51-pc-version

Amúgy jó kis játék,"cső" ugyan, de egyszer végigvinni mindenképpen élvezetes és vannak benne szürkék, csészealjak, meg illuminati is. :D

Gyerekek Ufót találtam, kettőt fordul a teste ,egyet a feje. Ez nem normális, szólni kell a Man in Blacknek.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:)

Most megy el az infókkal, az aszteroidának álcázott galaktikus robot a Naprendszerünkből.

Ha, szerencsénk van, akkor csak a Facebookot vette. Bele is pusztulnak, így nem jönnek vissza óvatosságból.

Már van elképzelt kép róla.

L-asteroide-detecte-en-octobre-tout-droit-venu-d-un-autre-systeme-planetaire.jpg

Durván forog és vörös, fémekből álló égitest, amely nemsokára elhagyja a Naprendszert.

http://player.hu/tech-3/ennel-kulonlegesebb-aszteroidaval-a-tudosok-sokaig-nem-fognak-talalkozni/

L-asteroide-detecte-en-octobre-tout-droit-venu-d-un-autre-systeme-planetaire.jpg

Már ebben sem lehet bízni! :hadonaszos:

Sajnos ilyenek a mostani UFO-k. :rolleyes:

"A csillagászok közelebbről megvizsgálták a 800 méter hosszú Oumuamua röppályáját, majd hivatalosan üstökösnek nyilvánították az Oumuamua égitestet."

http://hvg.hu/tudomany/20180628_oumuamua_egitest_ustokos#rss

[A kis huncut, majd tesz 1 kanyart, az adatok kiértékelése után.]

jani22

Idézek a cikkből:
"Abban biztos vagyok, hogy a fények, amelyekről a professzorok beszámoltak, jól ismert és könnyen megmagyarázható természetes jelenségnek számíthatnak, csak még nem tudom a pontos magyarázatot rájuk, mert a tudósok valóban érdekes és lebilincselő történettel álltak elő. "

Biztos, hogy nem volt UFO, és könnyen megmagyarázható a dolog csak nekem még se sikerül XD :D:D:D
Hát ezek a tudósok és a lebilincselő történeteik....XD :p

• Tetszik
Reactions: jani22
Ezekre volt valami magyarázat végül? Nem találok sehol és túl szenzációsnak tűnik hogy ne erről beszéljen a fél világ.

• Tetszik
Reactions: jani22 and tonyo
Ezekre volt valami magyarázat végül? Nem találok sehol és túl szenzációsnak tűnik hogy ne erről beszéljen a fél világ.

Hidd el, hogy tényleg szeretnék látni 1 jó rendes UFO-t és csak leírom a véleményemet a látottakhoz. :rolleyes: :)

Az első videóhoz, a befogott cél nem változtatja az alakját, tehát az aszt befogó elfogónak igen csak párhuzamosan kellene haladnia a céllal. Ha viszont a vélt cél irányt/forgást merészelt változtatni, akkor - a párhuzamosság tartása érdekében - nem kizárt a fénysebesség átlépése bonyolult pályán. :)

A második vid, szerintem 1 lövészet eredménye.

A yutyubosok pénzt akarnak keresni, talán már nekünk is össze kéne hozni egyet. :)

/ Film:

- UFU: Jövök Földiek, csak úgy, mert nagy mellényes UFO vagyok, gyors és homályos, oszt kell a gabonakör.

- Jupiter: Nekem viszont van gravitációm, oszt meghúzlak, de rögtön.
:rolleyes::D:hadonaszos:

... /

Nem beleszólásképp, de UFO helyett érdemes a szomszédos égitesteken levő struktúrákra fókuszálni. Nagyon sok van, és elégséges anyag is van hozzá. Igyekszem idelinkelni minél több használhatót-kockáztatva, hogy teljesen nevetségessé válok, de nem bánom.
Első:

Egy kis mozgolódás. Nem csalás, nem ámítás, és nem is hamisítvány:
Kommenteket érdemes olvasni aki érti..

Itt egy jó gyűjtés, források is jók-igaziak:

A következő egy földi teleszkóppal készített videó.
Ajánlott figyelni a 90 fokos szögeket, és a magasságokat.
Ezek irdatlan nagy objektumok-legalábbis annak néznek ki, ami nem jelenti azt hogy jelenleg funkcionálnak is.