Egyre több a nyilvánosan bemutatott felvétel.Mivel a haditengrészet f-18 már találkoztak velük így az is meglehet hogy a vízből jönnek fel .
Ezekre a mostani felvételekről mi a véleményed ?Mitóta elterjedtek a digitális fényképezőgépek, kamerák és elérhető áron optika azóta hogyhogynem nincsenek kétes minőségű és eredetű felvételek mindenféle csészealjakról...
Nem nézegetek ilyeneket. Így azt sem tudom, hogy mit értesz "mostani" alatt.Ezekre a mostani felvételekről mi a véleményed ?
Szerintem a tárgy erős fénye miatt túlexponált, valamint életlen a felvétel, így a valóságosnál nagyobbnak mutatja az objektumot a kép. Továbbá e miatt nem ez lehet az igazi alakja.Szeritnem hamarosan megmondják az igazat ! Itt egy újabb
Egyre több a nyilvánosan bemutatott felvétel.Mivel a haditengrészet f-18 már találkoztak velük így az is meglehet hogy a vízből jönnek fel .
így az is meglehet hogy a vízből jönnek fel
Ott a pont. Vagy csak ez az 5. kamera ami ott, akkor forgott.Vagy talán le van butítva a felvétel nehogy túl sok részlet kiderüljön ?
Van olyan felvétel is elég a neten!Egyszer a büdös életben vinne magával valaki egy ilyen találkozásra normális kamerát... Gyakorlatilag 4k-ban végig lehetett nézni a Tesla első áldozatát, minden büntetőfékezést az M0-áson és még az első világháborúról is jobb felvételek készültek. Nem mondom én, hogy nincsenek ufók, de a gyakorlat az elmúlt évtizedben az, hogy akár az óceán közepébe csapódó kínai műholdról is jelenik meg jó minőségű videó a neten. Pont a Pentagonnak nem futja normális dashcam- re a repülőgépein?![]()
Szerintem ez az infra kamera nem a 80-as években készült.Szerintem a tárgy erős fénye miatt túlexponált, valamint életlen a felvétel, így a valóságosnál nagyobbnak mutatja az objektumot a kép. Továbbá e miatt nem ez lehet az igazi alakja.![]()
Igazad lehet. Eddig még csak két bolygón forgattam, a Marson meg az Arrakison. Még a mozikban is vetítették...Van olyan felvétel is elég a neten!
A kérdés csak az, hogy mi az, amit egy ember el tud, vagy akar fogani véglegesen?
Szerintem ez az infra kamera nem a 80-as években készült.
Az azonosítatlan repülő tárgy (UFO), amelyet 2019 júliusában észleltek az amerikai partok közelében, olyan technológiát használt, amely 100-1000 évvel előzi meg a Földét. Ezt az amerikai haditengerészet (haditengerészet) egykori tisztje, Sean Kahill mondta el, a Daily Mail idézi.Ha valaki képes átutazni jó pár naprendszert, erre azért rájön....
![]()
Kétéltű ufót ábrázoló videó került nyilvánosságra
Ezúttal egy 2019-es felvételen látható egy azonosítatlan jármű, amely nyom nélkül tűnik el a vízfelszín alatt.index.hu
Ha ezek netán valódiak, akkor is nagyságrendekkel valószínűbb, hogy ezek földi eredetűek. Innen már konteós terület, hogy kik vagy mik állnak mögötte.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..