1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Valahogy úgy vagyok, hogy a mostani fizikai infók alapján nem lehetnek nálunk idegenek. Több videót 1 sima átverésnek tartok. :)

  De, kezdek meginogni. :D

  Az egyik stabilnak tartott eset, hogy a Föld ásványkincsei korábban nem voltak kiaknázva, pl. amcsi kátránytavak.

  Megint, csak példaképpen:

  [​IMG]
  http://felfedes.hu/2017/09/16/osi-idegenek-ujabb-bizonyitek-kerult-elo-mexikoban/

  A jeruzsálemi, hirtelen felröppenőt, már vagy 10 ? év előtt körül már láttam.

  Nem szabad elfelejteni, hogy az ember lába hogy tudott ilyen rövid idő alatt kialakulni ilyenre. :)
  Együtt voltunk a dinókkal. :)
   
  fip7 likes this.
 2. zolkas

  zolkas Well-Known Member

 3. jani22

  jani22 Well-Known Member

 4. zolkas

  zolkas Well-Known Member

  Spirál galaxis

  Az emberek csak néznek de nem látnak.
  ill nem kérdeznek mert nem érdeklődnek
  A hold videókra azt mondják hamisak, mert ezzel megvan magyarázva, le van tudva semmi bonyodalom.
  a víz is lefelé folyik az átlagos ember kíváncsisága is.
  Én csak azt mondom egy távcső 10*50-80 egy kis nyár éjszakai szabad idő és kíváncsiság az Infrásak lennének a legjobbak,
  Szabad szemmel kevesebb látható.
   
  jani22 and fonak9 like this.
 5. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Nézd, én kis gyerek korom óta amatőr csillagász vagyok. Nagyon sok távcsöves éjszakám van/volt, és tisztában vagyok a binokulárok adottságaival. Láttam a Holdon saját szememmel tranziens jelenségeket, pl Aristarchos kráter! Vagy megkerestem a Neptunusz bolygót is a miskolci Uránia nagy távcsövével.

  Szabad szemmel is nagyon sok minden látható, fényszegény környezetbe, pláne, ha észlelni akarjuk a változásokat. Most aktuális, hogy az Orion csillagkép alfája, a Betelgeuse fényesége jelentősen csökkent:

  https://index.hu/techtud/2019/12/29...anhat_az_egbolt_egyik_legfenyesebb_csillaga/#

  A spirál galaxisokról is van némi fogalmam. :) :)

  A kérdésem csak az volna - pontosítva, hogy amit beillesztettél képet, honnan van. :)
   
 6. zolkas

  zolkas Well-Known Member

  tayos barlangban találták ha jől emlékszem sok más dologgal együtt
   
 7. zolkas

  zolkas Well-Known Member

 8. Laci1970

  Laci1970 Well-Known Member

  Ez mi? Latszik hogy kezzel készült valami.
   
 9. Shektor11

  Shektor11 Active Member

 10. jani22

  jani22 Well-Known Member

 11. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Én 1 almásrétes miatt majdnem megfulladtam. Ha nincs a feleségem és a fiam, akkor most nem írok. Nem kaptam levegőt, elájultam, a záróizmaim elernyedtek. Homlokom felrepedt, varták. Nem volt fehér fény meg efféle. Simán eltűnt minden. Nincs semmi extra. :(
   
  zeal and fonak9 like this.
 12. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Még ezt sem tudod rendesen csinálni?! :D
  Nem mentél elég messzire, vagy csak jobbnak látta az orzod, ha torli a dolgot.
   
 13. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Se pikkely se kígyószem. Szóval nem.
   
 14. milagro

  milagro Well-Known Member

  Vágod, hogy csak viccoltam...(?) :)
  ..
  Ne légy kocka! ;)
   
 15. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Sok-mindent olvastam itt az UFO-kkal kapcsolatos kételyekből, de nem csak itt, hanem szerte a világban. Nos az igazság nem a kétkedőknél.van. Viszont a felhajtás, a sok hazudozó és hamis képeket filmeket meg történeteket gyártók pontosan példázzák, milyen selejt az emberiség nagy-része. Többek között ezért tartunk a technológiai fejlődés ellenére a földi (emberi) rendszer teljes összeomlásánál és csődjénél, mert az emberiség szumma intelligenciája nagyjából kicsivel afelett konvergál mint egy házi haszonszárnyasé, de csak annyival jobb, hogy nem sz@rja össze az udvart. (elnézést, de csak őszintén a valóságról)

  Szóval... az "UFO" fényképek, történetek, videok legalább 95%-a egy ócska, közepes, vagy esetleg kiváló hamisítvány, hazugság. Ez tény, de lehet hogy sokkal rosszabb az arány. Sajnos ez az arány pontosan azzal korrelál, hogy mekkora genetikai hulladék az emberiség. Na pont ezért nyírja ki az egész bolygót, miközben ezek a genetikai selejtek arról értekeznek, hogy máshova költözünk, de még a holdra se képesek 100 éven belül 10 embert áttelepíteni, nem hogy 10 milliárd embert elköltöztetni !!! Jelenleg is az a fantáziálás megy annál a 95%-nál, mint kb. Verne űrutazásos ponyvaregényei (amik mint sci-fi művek kiválóak !), de magával a világegyetemmel, csillagászattal, űrkutatással, HI-TEC technológiákkal annyira sincsenek tisztában, mint a példának emlegetett (kifejezetten buta) csirkék az udvaron. Ezeket az információkat tényként kezelem, és bőven bizonyíték SAJNOS, hogy ez így is van. Én magam képzett vagyok a témákban, már gyermekkorom óta foglalkozom többféle tudománnyal is. A gyakorlati HI-TEC tudományokkal is, mint pld. számítógépes rendszerek, elektronika, kiemelten a távközlésre, radartechnológiákra, CNC megmunkálás, ami maga a jövő, stb. Szóval nem egy laikus felelőtlen kibicelése amikor a saját tapasztalataimat közreadom.

  Én magam is közreadtam videokat nem is régen ebben a topicban, amikről biztosan tudom hogy eredetiek, több ezren látták a jelenséget, több felvétel is készült róla, különböző helyekről különböző egymástól teljesen független személyektől. Szeptember közepe óta egyébként az elmúlt 30 évből találtam a neten olyan szemtanúkat, akik a világ más helyein más időben szintén látták ugyan ezt a jelenséget. Szóval sokan vagyunk... Nos én a saját szememmel láttam, itt magyarországon vagy 30 évvel ezelőtt. (akit érdekel az majd elolvassa a leírásom, csak vissza kell lapozni) Hallottam itt és szerte a világban is mindenféle "indoklást", hogy miért nem igazak ilyen UFO észlelések. Mert "drón", mert HI-TEC video vagy képtechnológia amivel hamisították, mert "titkos katonai eszköz", "ismeretlen természeti jelenség", stb. stb. stb., végtelen számú bármelyik kibic által "beböföghető" DE SEMMIVEL ALÁ NEM TÁMASZTOTT (HAMIS) CÁFOLAT !!! Nos ezekből annyi van, mint az emberiség 95%-ának szemetéből és mocskából, ami ellepi a világot. Azokat a jelenségeket amiket leírtam 30 évvel ezelőtt a saját két szemmel láttam, én a hatásait kénytelen voltam átélni, mivel semmilyen választásom nem volt. Ráadásul akkor amikor én láttam sokkal több információ kiderült róluk, mint talán szerették volna... Ugye láttam egy másikat is, az egy 10-12 átmérőjű mélyvörös gömb, ami egyszerűen berepült egy közeli domb mögé. (egyiknél sem volt hang, csak totális csend) Szóval... akkoriban nem volt drón technológia. Minden ismert repülési jelenséget alapból felrúgtak, de az ismert fizikát is megcáfolták a tulajdonságaikkal, hatásaikkal.

  Nem csak én láttam ilyen különleges jelenségeket, hanem több mit öt ismerősöm is mesélt ilyenekről, amiket ők éltek át. Van olyan is köztük, aki helyből egész életében szkeptikus volt, semmivel be nem lehett volna magyarázni neki, hogy léteznek UFO-k, amíg kénytelen nem volt tudomásul venni több szintén élből szkeptikus haverjával együtt. Magyarországon az akkori időkben rengeteg UFO észlelés volt. Persze ez szerintem egyáltalán nem volt "véletlen". Itt ahol lakom (de ezt nem fogom elmondani hol van) nagyon sok közeli észlelés volt. A dolog külön pikantériája, hogy "itthon" egyet sem láttam belőle !!! :D:D:D Mint említettem nem két észlelésem volt életem során, viszont ez a kettő az, aminél egyetlen szikra kétségem sincs, hogy mivel találkoztam. Amúgy például Ausztriában láttam olyant is, mint a Jeruzsálemi UFO, csak ez kissé lassabban "liftezett" függőlegesen felfelé, mint az. Rakéta nem lehetett, mert ezt is közelről láttam (nem volt rakétahajtómű hatása, a tolósugár - 40 éve foglalkozom rakétatechnológiával, a kisujjamban volt már akkor is). Sokkal gyorsabban emelkedett mint bármely helikopter, a legjobb helikopterek emelkedősebességének 20-30-szorosa körül, mindehhez semmilyen hang nem társult.(csak kb. 300 méter távolságban volt, de max. 400, éjjel volt, de kivilágított területen, épp mint Jeruzsálemben). Nem szeretném megingatni a szkeptikusokat, de számomra már régóta nem kérdés, hogy itt vannak-e. Csak a sok szemétből nagyon nehéz kiszűrni a valódi képeket, videokat. De ennek nem az UFO-k az okai, hanem az emberiség selejtes része. :D:D:D

  Köszönöm ha elolvastátok. :) Nem kívánok vitázni senkivel. "Magyarázgatni" sem szeretném az elmondottakat.:) (hiszi vagy sem, ez engem NEM érdekel :) )
   
  svajcibeka likes this.
 16. ulippo

  ulippo Well-Known Member

  Ezek az UFO észlelések nem estek egybe véletlenül azokkal az esetekkel amikor LSD-t fogyasztottál?

  Amúgy lehet, hogy az ausztriai UFO ugyanaz volt mint a jeruzsálemi UFO. Kvantum szuperpozíciót vett fel, egyszerre volt két helyen és két időben. Ugyanaz az UFO volt csak a kvantumösszefonódást láttad.
   
 17. Shektor11

  Shektor11 Active Member

  Nekem is volt több észlelésem. A legtöbb embernek hiába magyarázod, egyszerűen tudatilag az emberek többsége nem áll készen a földönkívüliekre. Ugyanúgy, ahogy a középkorban nem álltak készen befogadni az infót, hogy a Föld nem lapos, vagy hogy a Nap nem a Föld körül kering. Ilyen értelemben a geocentrikus világkép a mai napig él és virul.
   
  svajcibeka and Leonidas like this.
 18. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Na épp erről írtam... Köszönöm a vizualizációt. :) Az hogy te mennyi kokot, "füvet", LSD-t, kokaint, hasist és egyebeket fogyasztottál (mázsaszám ahogy olvasom) az nem azt jelenti, hogy nincsenek emberek, akik NEM HASZNÁLTAK/NAK kábszereket. Nekem már a 80-as években kínáltak az utcán ingyen füvet, de én már akkor is tudtam, hogy ez a beetetés része. Hozzád képest észben, képzettségben, tudásban, munkában, tapasztalatban valószínűleg egy géniusz vagyok. Az olyan hülyegyerek kibicekről írtam éppen mint te. Lökik az idiótaságaikat, és tudományos / techonológia tudásuk a nullával egyenlő. De isznak mint a gödény, kábszereznek, meg böfögik a mocskuk mindenfelé mindenkire... Még 1-2 óra amíg elolvasod, aztán megy az "Ignore". Sikeresen leverted a lécet nálam.

  Az amit csinálsz topcrombolás, mert csak a mocskodat hányod ide. (érdemi tartalom nélkül) Ha rajtam múlna innen végleg kitiltanálak...
   
  svajcibeka likes this.
 19. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Miért lettek volna kiaknázva az ásványkincsek?
  Mi gond a lábammal?
  A dinók idejében más faj hordta ezt a formát amit most mí hordunk, igaz, nekunk Kicsit hangoltak rajta, de a lényeg maradt.
   
  Leonidas likes this.
 20. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Igazad van ! Aki az űrben repked, és irdatlan távolságokról is gond nélkül képes iderepülni, annak a kisbolygó övben irdatlan mennyiségű könnyen hozzáférhető nyersanyag áll rendelkezésére, többem között a teljes stratégia fém skála, de gyakorlatilag bármilyen nyersanyagot megtalál a helioszférában, és mivel minden rendszere magasan fejlett, fel tudja használni ha kell. Pld. egy kisebb automata egységgel legyártatják a gyártógépeket (a magával hozott adatbázisokból), az egyéb gépeket, automatákat, robotokat, aztán ezekkel felépíttetik a stratégiai bázisukat, és legyártanak pár űrhajót, fegyvert és fegyverrendszereket, mert egyszerűbb a helyszínen legyártatni, mint mindent elcipelni oda. A "földi típusú bányászkodás" nemigazán érdekli már őket (mert értelmetlen a számukra a könnyen hozzáférhető kisbolygóövi nyersanyag készletek miatt), ha szanaszét repkedhetnek mindenfelé az űrben. Hidrogén vagy hélium fúziós reaktorokhoz is találnak bőven üzemanyagot a földön kívül (ha használnak ilyet pld. a felépített robotizált gyárak energia ellátására), innen nincs semmire szükségük. A földalatti "bányászkodás" az csak a mi átkunk egyenlőre.
   
  Fennek and jani22 like this.

Ezen oldal megosztása