Lehet, hogy magadat vetted alapul, de akkor meg fogalmazni nem tudsz megközelítőleg pontossággal sem! Mert ahelyett, hogy azt írtad volna, hogy veled mi történt, egyes szám második személy fogalmaztál!? Én saját magamról írtam. Nyilván nem mindenki látott UFO-t, aki hisz is benne, de ilyet én nem is írtam.
Direkt nem akarod megérteni amiket írok, vagy ami egyre valószínűbb képtelen vagy!Biztosan vannak olyanok is, akiket más tapasztalatai győztek meg. ( számomra ez is érthető)
Ha 500 évvel ezelőtt lett volna egy ismerősöd, aki keresztül-kasul bejárta volna Afrikát, majd visszajött volna a jó öreg Alföldre és azt mondta volna, hogy léteznek fekete-fehér csíkos lovak, akkor könnyen lehet, hogy azt az illetőt is hülyének nézték volna, hiszen ki mondhat akkora szamárságot hogy léteznek fekete-fehér csíkos lovak? Nyilván lettek volna olyanok, akik csak ostobának nézték volna, mások nagyot mondónak, megint mások pedig azt mondták volna, hogy káprázott az illető szeme.
DettoEttől még azonban az egy tény, hogy zebrák léteznek, és ha megfigyeled, hasonló fejlődési pályát járnak be az UFO-k is.
Megint direkt nem akarod megérteni a lényeget!Mert Isten létezését még nem tapasztaltam, ellenben UFO-t már láttam. A kettőt össze sem lehet hasonlítani: az egyiket lehet tapasztalni, videófelvételeket lehet készíteni a róluk, Istenről viszont ilyet sosem láttam, sem személyesen, sem pedig az interneten.
Ez persze önmagában még nem zárja ki a létezését.
Olyan ez, mintha egy kategóriába tennéd Istent és a zebrákat, szerintem ez egy teljes tévút.
"
Pont az a lényeg, és erre èpül a tudomány is, hogy azt tekintjük hitelesnek ami igazoltan megfigyelhető, mérhető, stb, nem pedig bemondásra hiszünk el dolgokat."
Ez azért is örvendetes, mert az UFO-k pont ebbe a kategóriába esnek bele, megfigyelhetőek.
Feladom a veled való vitát!
Meggyőződésem, hogy a fenti hozzaszólásaimból egy átlagos értelmi képességű egyén képes megérteni a mondandót, még ha nem is ért vele egyet.
Te viszont többszörös tanúbizonyságot tettél róla, hogy ezt a szintet nem tudod megugrani.
Az alap feltevéseid rendre hibásak, ilyenformán az abból levont következtetéseidben, érveléseidben nemhogy lyukak, hanem kanyonok tátonganak! (Amiről természetesen nem veszel tudomást)
Az ismereteid nagy hianyossagokat mutatnak, és ezt még sikerül megfejelned fogalmazási zavaraiddal is!
Vita kultúrád pedig gyermekien fejletlen, ahol érvelesed, àllitasod léket kapva megsemmisül, azt elhallgatod, átléped, ès emellett gyakran kísérletet teszel elterelni a beszélgetést a lenyegről. Sajnos valószínűleg képtelen vagy szembe nézni mindezzel, ilyenformán nincs értelme tovább folytatni ezt. Részemről végeztem a veled való vitával!