W
Wilson
Guest
Szerintem csak valahogy megpróbálják a felszinen tartani a saját hadiiparuk maradékát,ezzel a pár darab tankkal is azért molyolnak hogy hátha megcsípnek valamilyen külföldi megrendelést.Ne haragudjatok, hogy megint saját értetlenségemet zúdítom erre a topicra, de megint olvasgattam olyan dolgokat az ukrán "modernizációval" kapcsolatban, amit nagyon nehezen tudok értelmezni.
Модернізація Т-64БМ2 "Булат" проти "Крабу": які шляхи обрали на ХБТЗ та ХКБМ | Defense Express
В Харкові два танкових заводи "Укроборонпрому" модернізують Т-64defence-ua.com
Első kérdésem az volt a cikkel kapcsolatban, hogy ezeknek miért kell két tank gyár a T-64-esek felújítására, modernizálásra?
De emellett azért több kérdést vet fel, mint amennyire választ ad. Elég részletesen leír egy korábbi modernizációról valamit, ahol egy 850 LE-s motor helyett egy 700LE-set kapott a tank, és a fronton panaszkodni kezdtek a túlmelegedésre.
Nem akarok részletesen belemenni, hogy mit tartalmaz a cikk. És nem tudom, hogy mit gondolnak az ukrán katonák, mennyire állja meg a helyét a hk az orosz tankokkal szemben. Az elmúlt egy hónapban is rengeteg kis tételről született ennél az újságnál cikk régi rozsda vakarásáról. Ami olyan szempontból jó nekünk, hogy a pénzt égetik az óriási darabszám fenntartására és a gyárakba folyamatos rövid időre szóló állag megőrzés és érdemi problémákkal nem foglalkozó modernizációk finanszírozására.