W
Wilson
Guest
A Leók reexportjához a németek engedélye is szükséges...A lengyelek szakítottak a német fegyverzettel, USA és koreai fegyverzetben utaznak, és valakiknek el kell passzolni a Leókat ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Leók reexportjához a németek engedélye is szükséges...A lengyelek szakítottak a német fegyverzettel, USA és koreai fegyverzetben utaznak, és valakiknek el kell passzolni a Leókat ...
50 Leopard-2 az már valami!5 -en össze dobnak 50 db Régi leopardot , érdekes lesz
Lerohanja őket a BW ha még sem kérnek engedélyt?!A Leók reexportjához a németek engedélye is szükséges...
Főleg ha jól használják ... bár erre vannak kétségek tekintve mennyi idő lesz a képzésre (már ha titokban már nem zajlik régesrégóta) ... mindenestre ha rosszul alakul a dolog , a kilőtt/elfogottaknak megvehetjük az alkatrészeit a wagner feketepiacon a mienkhezAz már valami!
A4-esnél jobbat szerintem aligha kapnak...Főleg ha jól használják ... bár erre vannak kétségek tekintve mennyi idő lesz a képzésre (már ha titokban már nem zajlik régesrégóta) ... mindenestre ha rosszul alakul a dolog , a kilőtt/elfogottaknak megvehetjük az alkatrészeit a wagner feketepiacon a mienkhez
Igen. De a front kb 1000 km hosszú. A szállitás idejéről nem szólnak, meg lehet, hogy A4 lesznek azok.50 Leopard-2 az már valami!
120 felújított T-72-est is kapnak fél éven belül: az amcsik összevásároltak minden elérhető T-72-est és a csehek most pofozzák ki őket. Egy pár tucatot már át is adtak.Igen. De a front kb 1000 km hosszú. A szállitás idejéről nem szólnak, meg lehet, hogy A4 lesznek azok.
Az meg egy pofon a szarnak….
Lerohanja őket a BW ha még sem kérnek engedélyt?!
Legfeljebb diplomáciai durci lesz és nem vesznek többet német fegyvert, amit amúgy sem terveztek már...
A némt durcira meg lengyel durci lesz a válasz: háborús jóvátétel, bibi!
A szájkatatén kívül nem nagyon lehet más orosz válaszra számítani: max erre fogják az amúgy is a rég levegőbe lévő második sorozási hullámot...Kiváncsi vagyok az orosz válaszra….
Ki irt 50 Leót? Én egy Kompanie-ról olvastam. Persze úgysem tudják az újsàgirók, mit írnak…10, 50, egykutya.
Igen az tény , hogy a lengyelek nem német fegyverekkel fegyverkeznek fel, tehát ilyen szempontból nincs sok kockázat a lengyelek számára annak ha esetleg a németek jóváhagyása nélkül küldik az ukriknak azt a 10 db Leót , de azért szerintem azt mégsem fogják meghúzni, hogy a németek engedélye nélkül fogják elküldeni azt a 10 Leót az ukriknak, szerintem a lengyelek lettek azok akikre a "faltörő kos" szerepét osztották a nyugati harckocsik Ukrajnába küldésével kapcsolatban , mivel a németek nem hajlandóak elsőnek harckocsikat küldeni az ukriknak , de így már más lesz a leányzó fekvése a lengyel felajánláshoz már csatlakozhatnak a finnek a németek és mindazon országok akik hajlandóak nyugati gyártású harckocsikat küldeni az ukriknak...Lerohanja őket a BW ha még sem kérnek engedélyt?!
Legfeljebb diplomáciai durci lesz és nem vesznek többet német fegyvert, amit amúgy sem terveztek már...
A némt durcira meg lengyel durci lesz a válasz: háborús jóvátétel, bibi!
Ez konyhanyelven azt jelenti, hogy kurvára nem akarnak adni és igyekszik addig elhúzni, hogy már ne kelljen.Én azt nem értem, bár már korábban is feltettem a kérdést ebben a topicban, de a németek miért válogatják meg igen erősen a vásárlóikat ?
És miért van, hogy amíg az USA / francia / koreaiak 100 - 120 harckocsi leszállítását ígérik 1 - 2 év alatt, addig a németek 40 darab Leó összeszedéséhez kérnek 7 évet ?
Az se baj ha Olaf nem akar küldeni, csak ne akadályozza ezt másnak!Igen az tény , hogy a lengyelek nem német fegyverekkel fegykeznek fel, tehát ilyen szempontból nincs sok kockázat a lengyelek számára ha esetleg a németek jóváhagyása nélkül küldik az ukriknak azt a 10 db Leót , de azért szerintem azt mégsem fogják meghúzni, hogy a németek engedélye nélkül fogják elküldeni azt a 10 Leót az ukriknak, szerintem a lengyelek lettek azok akikre a "faltörő kos" szerepét osztották a nyugati harckocsik Ukrajanába küldésével kapcsolatban , mivel a németek nem hajlandóak elsőnek harckocsikat küldeni az ukriknak , de így már más lesz a leányzó fekvése a lengyel felajánláshoz már csatlakozhatnak a finnek a németek és mindazon országok akik hajlandóak nyugati gyártású harckocsikat küldeni az ukriknak...
OFFAz oroszokat se kérdezte meg senki, hogy lehet-e T-72-est küldeni ukrajnába. A németeket sem kell megkérdezni. Főjenek csak a levükben
Mondjuk érdekes kérdés hogy SZU-nak jogutódja-e az Orosz Föderáció vagy sem?
Elvileg csak a légi eszközöknél kell engedély hozzá legalábbis csak ahhoz szoktak kérni az oroszok, de jelen helyzetben ja leszarják.Konkrétan a jogutódja! Minden kötelezettséget és államadósságot felvállalt. Szóval elvi síkon letilthatnák az eladásokat. Gyakorlatilag meg mindenki leszarja
Elvileg csak a légi eszközöknél kell engedély hozzá,