Az oroszoknak is?Az űrséta során minden oxigénben van, a feje is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az oroszoknak is?Az űrséta során minden oxigénben van, a feje is.
Most a Vegát kellett nézni.Az Orion csillagkép alfája, a Betelgeuse visszafényesedett, most néztem.
Ez lánykori nevén a Zenit volt?Orosz hi-tech cég elkezdi adaptálni RD-180 motorokat az új Soyuz-6 hordozó rakétához
https://tass.com/science/1147747
?.
.
Normal alapesetben igen, de pl szegeny Luca Parmitano feje vizben volt az ursetaja soran 2013-ban.
Ez egy új rakéta ami, ha minden igaz újrafelhasználható lesz és vízszintesen fog leszállni mint egy repülőgép.Ez lánykori nevén a Zenit volt?
.
.Ez lánykori nevén a Zenit volt?
.
Meg kellett volna igya. Honnan volt a víz?.
Muszaki hiba, vizszivargas, es mar nem is elöször fordult elö, de legkomolyabban nala jelentkezett, lenyegeben majdnem vizbe fulladt a sajat sisakjaban az ursetaja soran.
Most a Vegát kellett nézni.
A lyridák jöttek pár napja.
Értem, értem! Húzzak el, mert a Nagy nyári 3szög egyik fő csillaga már alábukott a látóhatár alá.
A lyridák jöttek pár napja.
Ez nem vízbe fújja a lángját?
Én is azt néztem!Mutatós az a garázskapu