Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Egy chilei teleszkóp az ütközés után rögzítette, hogy egy üstökösszerű füstfelhő terjedt az óriás szikla mögött – írja a BBC." - gondolom a napszél hatására.Jól látom, hogy szétmállott az ütközés hatására? A becsapódásos videón elsőre az jutott az eszembe, mintha sok apró törmelékdarab csak összetömörödött volna és most meg jöttek ezek a képek.
Ma van 10.25.?Napfogyatkozás lesz ma!
A szemre vigyázni!
"Budapestről nézve 11 óra 18 perckor lép be a Hold a Nap elé. A legnagyobb fázisát, amikor a Hold a Nap egyharmadát takarja el, 12 óra 25 perckor éri el, majd 13 óra 33 perckor lép ki teljesen a napkorong elől égi kísérőnk. Fővárosunkban a fogyatkozás 0,44 magnitúdós lesz, ami azt jelenti, hogy a napátmérő 44%-áig jut el a Hold árnyéka."
Részleges napfogyatkozás lesz október 25-én
Hazánkból is megfigyelhető lesz, mikor a Hold kitakarja majd a Nap egy részét.www.idokep.hu
Most látom, hogy október 25-én lesz. Ezt benéztem.Ma van 10.25.?
Terezem megnézni, egészen megijesztettél, hogy lemaradok róla...Most látom, hogy október 25-én lesz. Ezt benéztem.Még ki is mentem a napnéző szemüveggel, oszt semmi.
Akkor a Jupiterre kéne menni...Én 13 voltam a Holdraszálláskor, nagyon remélem, hogy megérem az újabb holdutazást. A Mars nagyon messze van....
A Hold és a Jupiter közel van egymáshoz, szép látványt nyújt.
Vissza kellett gurítani a VAB-ba a hurrikán miatt, a következő indítási ablak November 12-27Az a drága nagyraketta mikor indul el már végre? Én azt várom már a Constellation program kezdete óta. Pedig karcsúbb is lett, mint az volt, meg nem is most kezdődött a sztori.