Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De tök értelmetlen amit csinálsz ebben a formában és ez az érveles is. Aki nem tudja nézni az itt sem fogja követni. Vannak erre megfelelő platformok, mert így csak azt baszogatod aki feliratkozott a topikra, és kapja az értesítéseket...Az a néhány bejegyzés azoknak szólt, akiket érdekel az inditás, de a délelőtti idő miatt nem tudták nézni az élő közvetitést.
A spajunkie-s srácok lelkes amatőrök, de az ismeretterjesztő munkájuk hiánypótló.
Ez egy fórum, de te valamiért mostanában egyre gyakrabban promóra használod, most meg már közvetítés kommentálására. Nem tudom minek kell 100x is ezt a csatornát az arcunkba nyomni. Már mindenki ismeri és követi aki akarja.Ez a 373. F9 inditás volt, lehet a te ingerküszöbödet nem éri el, de rengeteg ember rengeteg munkája van ezekben, és a kockázat sem csekély azok számára akik nekivágnak egy ilyen küldetésnek.
Több tiszteletet irántuk!
Elírta a posztoló. Nem 60 honap hanem 60nap. A Musk meg szokásához híven pojácáskodik, mintha tényleg ezen múlna a Mars misszió. Nemrég újra bejelentette, hogy két év múlva most már tényleg indul a Starship a Marsra..
De tök értelmetlen amit csinálsz ebben a formában és ez az érveles is. Aki nem tudja nézni az itt sem fogja követni. Vannak erre megfelelő platformok, mert így csak azt baszogatod aki feliratkozott a topikra, és kapja az értesítéseket...
Ez egy fórum, de te valamiért mostanában egyre gyakrabban promóra használod, most meg már közvetítés kommentálására. Nem tudom minek kell 100x is ezt a csatornát az arcunkba nyomni. Már mindenki ismeri és követi aki akarja.
Valóban nem tudok lázba jönni a 373. Inditastol, és tök oké ha te igen. Ahogy vannak emberek akik mai napig tapsolnak ha leszáll a gépük, mintha valami csodát élnének át. Vannak még nyilván sokan fanbolyok különben nem lennének ilyen megélhetési yutuberek, a rajongásodat azok komment mezőiben kellene ki élned.
Nem akarom megbántani a SJ srácokat mert nyilván van igény arra, hogy legyen magyar kommentár az ilyen videókhoz, de ne akarj tiszteletet kierőszakolni csak ezért. Számomra nézhetetlen rohad vontatott néző fejés az amit előadnak. Egy teljes adást megnéztem anno a lehetséges európai űrsikloról mert kíváncsi voltam. Másról órán át járt a szájuk de jó ha volt benne negyed órás érdemi tartalom. Ezt a minőséget nem tudom tisztelni. Az angol nyelvű eredeti tartalom Magyar szinkronizálásától 2024ben meg ne kelljen már el ájulni.
Ha láttad akár össze is foglalhatnàd nekünk beszelgetés indítónak, mi az a sok infó ..Érdemes végig nézni az ismétlést, mert sok más infót is közöl kellően tömör formában.
Néhány nap múlva hárman visszatérnek a Földre.
A mai Szojúz indítással 19 főre nőtt a Föld körüli pályán tartózkodók száma. Ezzel meg is dőlt a tavalyi, 17 fős rekord.
Érdekes gondolataid lehetnek, ha így írsz. Rég írtál nekem és így nyitsz?Ha láttad akár össze is foglalhatnàd nekünk beszelgetés indítónak, mi az a sok infó ..
A 373. F9 inditástól nem jön lázba, akkor az 1700+.Szojuz csak rezignált apátiát okozhat nála.Érdekes gondolataid lehetnek, ha így írsz. Rég írtál nekem és így nyitsz?
Válaszom: nem. Le van írva a hozzászólásomban, hogy miért nem érdemes.
Inkább nézd meg, még ha nehezedre esik is, hátha javulna a gondolatvilágod és bővülne a tárgyi tudásod ettől a csatornától.
End.
A mai Szojúz indítással 19 főre nőtt a Föld körüli pályán tartózkodók száma. Ezzel meg is dőlt a tavalyi, 17 fős rekord.
A 373. F9 inditástól nem jön lázba, akkor az 1700+.Szojuz csak rezignált apátiát okozhat nála.
Remélem először fegyenctelepnek használják...Nemrég újra bejelentette, hogy két év múlva most már tényleg indul a Starship a Marsra..
Ha számodra kedves téma, akkor nézd meg. Mint írtam nagyon tömör a szöveg, ebből következően nem célszerű kivonatot készíteni, nekem egyébként sincs rá időm, pláne a te kérésedre rengeteg időt erre fordítani. A nevetőset a korábbi viselkedésed miatt kaptad, mert ez a hozzászólásod sem a jó és érdeklődő embert takarta. Ez a csatorna már korábban is csípte a szemed.Először is, tök normálisan megkértem, hogy foglald össze mit érdemes tudni!. Erre te nyomod a röhögős szmàjlit mint valami félkegyelmű és, csípőből személyeskedsz.. de persze velem van a baj.
Nos az van, hogy valószínűleg kritikusabb vagyok a kapcsolódó tartalmakat illetően a számomra kedves téma okán, főleg amikor csak azt látom, hogy egyesek köztük te is gyakran össze keverik a Fórumot és nem beszélgetni vagy akár vitázni járnak ide, hanem valami féle tartalom folyamot kreálni válogatás nélkül csak bedobálják a videót, twittet, linket stb. azt még sértegetnek is ha arról merek kérdezni.
Egyébként meg szoktam nézni az indítás pár perces összefoglalóját.
Ha már csatorna promó, akkor ezt meg én ajánlom azoknak akiknek nincs másfél órajuk megnézni egy indítást , hogy tankolják meg a rakétát, dokkolást stb. mert ide gyorsan felpakolják a pár perces lényeget.
Elképesztő, hogy nem érzed mennyire cringe és kínos ez a vergődés amit előadsz. Megnézed a másfél órás videókat, napi szinten rengeteg videós anyagot a Fórumra hordasz állandóan a interneten lógsz, de neked nincs időd, 3 percben összefoglalni.. aha. Kb sejtettem hogy te erre vagy képes.Ha számodra kedves téma, akkor nézd meg. Mint írtam nagyon tömör a szöveg, ebből következően nem célszerű kivonatot készíteni, nekem egyébként sincs rá időm, pláne a te kérésedre rengeteg időt erre fordítani. A nevetőset a korábbi viselkedésed miatt kaptad, mert ez a hozzászólásod sem a jó és érdeklődő embert takarta. Ez a csatorna már korábban is csípte a szemed.
De most már szállj le rólam. End.