Nézegetem az idei ISS naptárat, hogy mikor indul az Axiom4 a Magyar űrhajóssal, mert ugye elsőnek az volt, hogy még 24 végén. Aztán át tették 25 tavaszra, az utolsó ismert időpont Május 16 volt, de a Decemberi menetrendben már úgy irják, hogy nem korábban mint szeptember..
Akkor épp Úgy tűnik a DreamChaser elvitte a májusi időt.
Most megint megcserelték a két missziót és a DreamChaser első repülése megy Szeptemberre, az Axiom4 pedig megkapja a Májusi slot-ot.
Azon billeghet a a dolog, hogy mennyire készek a DreamChaserel, ami már így is több éves csúszásban van..
Btw, csak most vettem eszre, hogy a Kapu Tibor űrhajósunk véletlenül pont annál a Remrednél volt projektmenedzser ami ugye bekerült a 4iG alá, és ugye most ők építik a Magyar műholdas flottát..
Micsoda véletlen..
Az AxionSpace fiokját érdemes követni, van folyamatos update a felkészülésről;
Akkor épp Úgy tűnik a DreamChaser elvitte a májusi időt.
Most megint megcserelték a két missziót és a DreamChaser első repülése megy Szeptemberre, az Axiom4 pedig megkapja a Májusi slot-ot.
Azon billeghet a a dolog, hogy mennyire készek a DreamChaserel, ami már így is több éves csúszásban van..
Btw, csak most vettem eszre, hogy a Kapu Tibor űrhajósunk véletlenül pont annál a Remrednél volt projektmenedzser ami ugye bekerült a 4iG alá, és ugye most ők építik a Magyar műholdas flottát..
Micsoda véletlen..
Az AxionSpace fiokját érdemes követni, van folyamatos update a felkészülésről;