Mármint?A SpaceX a Falcon 9 második fokozatát "hatalmas party-léggömbben" szándékozik visszahozni:
Mármint?A SpaceX a Falcon 9 második fokozatát "hatalmas party-léggömbben" szándékozik visszahozni:

Mennyi van még hátra? Egyben tervezem majd elolvasni főleg, ha összerakod egy doksiba.![]()
Mir, ISS, kútba esett tervek, realitások, jelen, jövőlatolgatás...
Szvsz nyár közepe előtt nem fogok tudni elkezdeni foglalkozni az epub/pdf változattal...
Az első oldalról:
"...A tyukarami, vagy ahogy ma ismerjük a bajkonuri indítóközpontban nekiálltak az N1 rakétákhoz használt két indítóállást az Enyergija számára átépíteni..."
Ez nem elírás? Nem Tyuratam lenne a helyes?
Második oldalon a légköri tesztpéldány leszállását mutató fotójához:
"Az OK-GLI tesztgép leszállás közben, látható a féklapként szétnyitott oldalkormány, valamint ennek tövében a két hajtómű, az oldalt elhelyezett plusz egy-egy hajtóműre csak a tesztelés miatt volt szükség"
Én úgy tudom, ott nem egy-egy, hanem két-két gázturbina volt, a felső kettő utánégető nélkül, az alsó kettő utánégetővel szerelve.
Negyedik oldal:
"...Akárhogy is, az Enyergija május 15-én, éjszaka elindult a világűrbe, hátán a Poljusszal. Minden megfelelőnek tűnt, ..."
A Poljusz startja se volt rendben, rögtön az indítóállásról való elemelkedéskor megdölt az egész szerkezet, ami láttán mindenki szívrohamot kapott, míg maga az állványzat egy óriási pofont.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..