Sikertelen kínai Chang Zheng-3B/G2 indítás az indonéz Palapa-N1 (Nusantara Duа) telekommunikációs müholddal a fedélzetén. A rakéta 3. fokazata a Palapa-N1-el lezuhant Guam szigete közelében

Az elmúlt 30 évben a Roszkozmosz nagyon függött a piactól, a mostani árcsökkenéssel kieső bevételeket vajon pótolja majd az állam?Dimitrij Rogozin kemény időket él át mostanság.
Oroszország 30 százalékkal csökkenti árait válaszul a SpaceX "ragadozó" árképzésére.
Russia will cut space launch prices by 30 percent in response to SpaceX predatory pricing.
Itt az a kérdés, hogy meddig bírják, mert a SpaceX elvileg a 60M-ós árszinten is bőven nyereséges.Dimitrij Rogozin kemény időket él át mostanság.
Oroszország 30 százalékkal csökkenti árait válaszul a SpaceX "ragadozó" árképzésére.
Russia will cut space launch prices by 30 percent in response to SpaceX predatory pricing.
Itt az a kérdés, hogy meddig bírják, mert a SpaceX elvileg a 60M-ós árszinten is bőven nyereséges.
Szerintem a Roscosmos-nak valahol ott kell legyen az önköltségi ára.
Az elmúlt 30 évben a Roszkozmosz nagyon függött a piactól, a mostani árcsökkenéssel kieső bevételeket vajon pótolja majd az állam?
Dimitrij Rogozin kemény időket él át mostanság.

Az elmúlt 30 évben a Roszkozmosz nagyon függött a piactól, a mostani árcsökkenéssel kieső bevételeket vajon pótolja majd az állam?
...hát én nem vagyok sörös, de egyből a bőcsi Borsodi Sörgyár ugrott be...
Létezhet, hogy az imént láttam szabad szemmel a Starlink Group 5 (?) műholdrajt (??) Budapest fölött?
Létezhet, hogy az imént láttam szabad szemmel a Starlink Group 5 (?) műholdrajt (??) Budapest fölött?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..