US Army - Amerikai Egyesült Államok Hadserege

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
10 455
18 859
113
Átszervezik az amerikai haderőt: az eddigi "terrorellenes akciókról" "hagyományos háborúra" állnak át az orosz és kínai fenyegetés miatt.

A jövő csataterén a 2030-as hadseregnek:
 • Szerezzen be érzékelőket, hogy többet, messzebbre és kitartóbban lásson, mint ellenségei.
 • Az erősen halálos, csekély jelzésű harci erőket gyorsan koncentrálja szétszórt helyekről, hogy legyőzze az ellenfelet az általa választott helyen és időben.
 • Pontos, nagyobb hatótávolságú tüzeket adj le az Egyesített Haderő részeként, hogy mély célpontokat csapj le és ellenséges erőket gyűjts össze.
 • Védje meg az amerikai erőket a légi, rakéta- és dróntámadásoktól.
 • Legyen biztonságban az ellenséges kiber- és elektronikus támadásokkal szemben, hogy megbízhatóan kommunikálhasson és megossza az adatokat saját erőivel, testvérszolgálataival és koalíciós partnereivel.
 • Győződjön meg arról, hogy képes fenntartani a küzdelmet a terepen és időn keresztül.
(google translater)

US-Army-of-2030-2.jpg


 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
10 455
18 859
113
Az USA hadserege a dandárok (brigade) helyett hadosztályokban és hadtestekben látja a jövőt...

 

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
211
659
93
Northrop Grumman demonstrates TITAN space pre-prototype at PC22

..."Northrop Grumman has successfully delivered and demonstrated the pre-prototype of its new Tactical Intelligence Targeting Access Node (Titan) ground system developed for the US Army."...

..."The company said that this pre-prototype system is capable of minimising sensor-to-shooter timelines, facilitates deep-sensing, and increases efficiency of long-range precision fires by utilising both commercial and military space assets.
The system can fully integrate all the assets from multiple sources into a single mobile platform."...

NorthropGrummansNewPre-PrototypeGroundSystemDemonstratedatProjectConvergence2022_062620bc-12a9-4889-94d8-1674a351aafc-prv.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: Terminator