Mennyire bonyolult megfogalmazás neked az, amit kérdésként feltettem egy matematikai egyenlet felállítására? mert EL-beszélni, azt nagyon tudsz, azt éárzékelteted, de nagyon.Pontosan. Az meg vérciki, hogy egyesek meg ideológiát gyártanak, hogy a 60:40 az nem 60:40... Ja, persze, alternatív tények...
Semmi fellengzős nincs benne. Két nagy téma van az oldalon, és ebből az oldal alapvető profilja a HT. A számok megadták az arányt. Senkit nem érdkel, hogy hány topikban van szétrakva a tartalom. Attól, mert több topikot csinálnak mindenről, attól nem lesz több olvasó. Bárki nyithat topikot...
Az is nevetséges, hogy a biztpolosok mennyire erőlködnek, hogy bizonyítsák (?) önnön fontosságukat...
Meg mi az, hogy te eldöntöd, hogy senkit nem érdekel? Végig kérdeztél mindenkit, hogy ezt ki is jelenthesd, és senki nem mondott rá mást, vagy a királynak tekinted magad nézet hozta ki belőled?
Mintha a meg nem válaszolással erőlködnél te azon, hogy az a rész a tuti, amit te képviselsz. Parancsolós a viselkedésed, és nem is kicsit. Cáfold a meglátásomat, ha tudod, és tedd bele azt az alsós matek egyenletet is, ami majd megmutatja, melyikünknek is van igaza a témában. Egyszerűt kértem, szerintem.
Segítek, hogy ne mond azt, hogy megdolgoztatlak:
Általános haditechnikai témák: Témák száma: 1079 db
Biztonságpolitika: Témák száma: 31 db
60%-os látogatottsága van az 1079 db témát magába foglaló topiknak, míg 40%-os látogatottságot tudhat magáénak a 31 db témás topik.
Legyen az össz látogatottság száma 100ezer.db.
60% ->> 60ezer, ami eloszlik 1079 részre ->> 60.000/1079 = 55,6 látogatás/téma
40% ->> 40ezer, ami eloszlik 31 részre ->> 40.000/31 = 1291,3 látogató/téma
Ha tévedek, beismerem a tévedéseimet, van gerincem, és eredeti.