Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nagyobb szigor kell, ezért 2 sört kell innodBüntetésképpen holnap megitatom magamat 1 sörrel. Jó lesz így?
Meg 10 Jagert és 5-5 Tequilat meg Absinthot, aztán be kell csajozz és reggel posztold a Csajok (vagy az Anonim alkoholisták Klubja) topikba, hogy ki mellett ébredtélNagyobb szigor kell, ezért 2 sört kell innod
Kéretik moderálni a https://forum.htka.hu/threads/admiral-gorskov-osztály-projekt-22350.76/page-7
121 és 123-as hozzászólásaimat.
Nagyobb szigor kell, ezért 2 sört kell innod
Meg 10 Jagert és 5-5 Tequilat meg Absinthot, aztán be kell csajozz és reggel posztold a Csajok (vagy az Anonim alkoholisták Klubja) topikba, hogy ki mellett ébredtél
Nagyon szépen köszönöm az áthajóztatást [].A Grigorovics áthajózott a megfelelő topicba
Áááá!Nagyon szépen köszönöm az áthajóztatást [].
Annyit még, hogy a többletként kirótt sörös témakört full teljesítettem, a nehézvíznél (joker, ezt nem kellett volna), csak részeredményeket sikerült elérnem. Ennek kompenzálásaképpen D) elmosogattam a töltött káposzta készítés hozamánál jelentkező edény, kés és evőeszközös trutyikat.
Maradok tisztelettel, & Boldog Ünnepeket és BÚÉK.
Juj!Áááá!
Te túl fiatal vagy a nehézvízhez, Joker meg túl öreg a szoknyavadászathoz. Éhes disznó makkal álmodik! Én, már csak tudom!
A fórum tagjainak és ránk felvigyázóknak (időnként szőrös szívű, de nem szőröstalpú): KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET és BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK!
Úúúúúúúú ez fájt (volna, ha igaz lenne )Joker meg túl öreg a szoknyavadászathoz.
Én vagyok öreg! ( A vén kecske is megnyalja a sót, de nem a hátsót!)Úúúúúúúú ez fájt (volna, ha igaz lenne )
A magas labdát "leszokták csapni"! Ne csüggedj! Jók a hozzászólásaid. Ezt, viszont komolyan mondom!Nagyon szépen köszönöm az áthajóztatást [].
Annyit még, hogy a többletként kirótt sörös témakört full teljesítettem, a nehézvíznél (joker, ezt nem kellett volna), csak részeredményeket sikerült elérnem. Ennek kompenzálásaképpen D) elmosogattam a töltött káposzta készítés hozamánál jelentkező edény, kés és evőeszközös trutyikat.
Maradok tisztelettel, & Boldog Ünnepeket és BÚÉK.
Gratula, hogy immáron 20 000 fölé kúszott az oldalt követők száma! A csatolt 20-as képről nem tudok nyilatkozni
Szerintem ez aHogyan lehet kitörölni a szövegbeviteli mezőből azt a hozzászólást (piszkozatot), amit nem küldtem el és nem is akarom elküldeni?
(Hiába törlöm ki Delete-el, ha visszamegyek az oldalra, ismét ott lesz megint.)
Hogyan lehet kitörölni a szövegbeviteli mezőből azt a hozzászólást (piszkozatot), amit nem küldtem el és nem is akarom elküldeni?
(Hiába törlöm ki Delete-el, ha visszamegyek az oldalra, ismét ott lesz megint.)