Potcselekves.Közben átpakoltam a Kína topikot a kantinba és kitöröltem előle a biztpolt.
Tessek beismerni az eredeti hibat es nem pedig valami egyeb, tok jelentektelen kamu korrigalassal haritani!
(Basszus nem tudok leallni...)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Potcselekves.Közben átpakoltam a Kína topikot a kantinba és kitöröltem előle a biztpolt.
Akkor most innentől két irányban megy tovább a Kína topik, vagy a [BIZTPOL] Kína megszűnt és megy minden a Kantinba?Közben átpakoltam a Kína topikot a kantinba és kitöröltem előle a biztpolt.
https://forum.htka.hu/forums/kantin.94/
Potcselekves.
Tessek beismerni az eredeti hibat es nem pedig valami egyeb, tok jelentektelen kamu korrigalassal haritani!
(Basszus nem tudok leallni...)
Át lett helyezve. Nincs kettő, csak egy.Akkor most innentől két irányban megy tovább a Kína topik, vagy a [BIZTPOL] Kína megszűnt és megy minden a Kantinba?
A nickedhez hasonló a komment is...Nem rossz terelés. De talán le kéne szólni erről is.
A kérdésem az, hogy mik a szakmai témák, milyen szakma témái. Az, hogy önjelölt professzorok, vagy akadémia által felkentek osztják az észt, az nem érdekel.
A "haditechnika" nem egy jól definiált szakma. Az állandó szakmaiság emlegetése közt nem láttam, hogy milyen szakma, és annak hol vannak a határai. A laikusok sem vették a definiálására, csak azt szajkózzák, hogy a fizika törvényei alapján ők is értenek a szakmához. Melyikhez?
Zealt konkrétan néha pofánvágnám, de megszoktam már ferdítéseit és félhazugságait. Lásd azt amit konkrétam idézte Mack a kitiltás okait. Zealt ritkán zavarják a tények...Szerintem meg Te se erőltesd ezt az egyenlők, meg egyenlőbbek húrt, mert igen esélyes, hogy az aktív olvasók közül molnit küldtük pihenőre a legtöbb alkalommal az évek alatt. Hoppá! Az hogy mostanában nem kell az annak tudható be, hogy lám tudott fejleszteni az önuralmán - na meg, hogy nem írhat a biztpolba
Biztpolnál csak áthelyezéssel lehet hozzászólásom, mondjuk az rögtön a legelső helyenÁt lett helyezve.
De ekkora magas labdat ne adjal mar! Igy hogy alljak le?Hiába.
Mindenre van válaszom.
Ment a like. Egy jo bunyoba barmikor beleallok, de azt kikerem magamnak, hogy en felhazugsagokkal operalnek. Igenis ki tudok talalni teljes hazugsagokat is. Ennyire azert nem kellene lebecsulni!Zealt konkrétan néha pofánvágnám, de megszoktam már ferdítéseit és félhazugságait. Lásd azt amit konkrétam idézte Mack a kitiltás okait. Zealt ritkán zavarják a tények...
Nem szokta tulmagyarazni a kitiltasokat Mack, ezert ra sem neztem azokra, de a kedvedert most leellenoriztem mindet.Lásd azt amit konkrétam idézte Mack a kitiltás okait. ...
De ekkora magas labdat ne adjal mar! Igy hogy alljak le?
A jo(!) valasz az lett volna, hogy "Bocs, ez mellement". Ennyivel le lehetett volna tudni az egeszet. Erre most nezd meg mi tortenik! Kinos az egesz.
Egyszeruen nem hiszem el, hogy te olvastad a haboru muveszetet. Miert nem hagysz tobb valasztast, valami kiutat? Irhattad volna azt, hogy meg atgondolod vagy alszol ra egyet. Ilyesmik. Aztan ott van a korrupcio. Megiscsak k-europaban vagyunk. Csak van egy olyan opcio, miszerint meg tudnalak vesztegetni. Mondjuk leirhatnank a soros tartozasod nullara. Kamatokkal egyutt nullara!!! (Ja, igen. Az aprobetus reszt el kellett volna olvasnod!) Visszakaphatnad az eleted es mindent ujra kezdhetnel...De miért ment mellé? Szerintem nem ment mellé. Nagyon is jó döntés volt. Én ezzel le is tudtam.
Most ennek mi volt az értelme? Mert Zeal azt mondta?Át lett helyezve. Nincs kettő, csak egy.
De mivel egy rakás egyébb általános dolog is belekerül itt jobb helyen van. Ebből a témából bőven elég egy is.
Át lett helyezve. Nincs kettő, csak egy.
De mivel egy rakás egyébb általános dolog is belekerül itt jobb helyen van. Ebből a témából bőven elég egy is.
A nickedhez hasonló a komment is...
Pl. képes vagyok megérteni a mozgástan alapjait, a TVC-nél látható volt, hogy a többségnek ez nem ment...
De miért ment mellé? Szerintem nem ment mellé. Nagyon is jó döntés volt. Én ezzel le is tudtam.
...
Akkor kijelenthetem, hogy a HTKA idiótái puszulhatnak...? [fejvakarás]
Ott, hogy a kijelentések nem mondanak ellent a legalapvetőbb fizikának vagy haditechnikai kultúrának. Lásd a tegnapi listát valakitől, aki AC-130-asokat és két tucat AH-64-et vízionált ide olyan önjáró löveg / hk. aránnyal, amire minden kicsit is jártas minimum a felvonja a szemöldökét, de inkább elfogja a röhögés. Ameddig ekkora szakadék van egyesek között...Kérem annak a definiálását, hogy mi a szakmai tartalom, hol van annak a határa.
Vegytiszta trollkodás. Tőled nem is számítottam másra...Vagy a szakmai tartalom definíciója az, hogy Molnár Balázs tud-e fölényeskedni a témában másokkal szemben? Esetleg az, hogy Molnár Balázs ért-e a mozgástanhoz?
Ott, hogy a kijelentések nem mondanak ellent a legalapvetőbb fizikának vagy haditechnikai kultúrának [...] A szakmaiság az, hogy legalább a múlttal és ok-okozati viszonyokkal tisztában vagy.
Nem pörögök én semmin...A szakmaiságból már haditechnikai kultúra is lett, sőt, már történelem is. Milyen jó gumicsont ez a szakmaisággal dobálódzás. Ebbe bármi belefér... Persze a felkentek nem nyilatkoztak, hogy mi is a szakmaiság, én pedig egy fogadatlan prókátorral diskurálok...
Mondjuk ha rajtad kívül ez számítana az oldal gazdáinak is, akkor szabályzatban is érintve lenne a téma, de ott nincs, mivel elég nehezen definiálható téma. Ezért is hallgatnak róla, csak te pörögsz, és próbálsz terelni mindenáron elkeseredetten, egy pontos definíció adása helyett. Anélkül viszont hivatkozni a gumiszabályra szerintem visszatetsző, és ezt használva arra, hogy másoknál különbben állítsad be a saját tartalmadat eléggé kicsinyes és öncélú. Persze neked ez, a korlátozott értve olvasási képességed miatt, melyről már fentebb tanúbizonyságot tettél, úgyis csak trollkodás. Jó nyálcsorgatást a szárnyprofilokra, mert az szakmai.
Nem pörögök én semmin...
Egyébként meg ezután a komemnt után, ha én modi lennék, te kb. repülnél innen...
Veled ellentétben és több száz oldal értékes tartalmat adtam ennek a közösségnek...
Te meg kb. semmit....
Ezzel a monitor mögötti fejdoktor és más látatlanban való méricskéléséről jó lenne most már leszokni, mert kurvára elegem van belőle...A személyes sértettséged nem indokolná szerintem, másfelől pedig jajj mi történne? Én olvastam ezt az oldalt, és nem a te tevékenységed volt a legnagyobb érték. Simán grafomán vagy (nálam is jobban, ami durva), és szakbarbár, a saját érdeklődési körödön kívüli részt értéktelennek tartod a világból, legalábbis itteni megnyilvánulásaid alapján.
Kiirtották? Az megvan, hogy szerzők, ha nem érnek rá, akkor nem írnak? Ez nem irtás. Ez a való élet. A tartalom nem magától kerül az oldalra... Senki nem irtotta ki... Csak nincs annyi...Nekem ez az oldal mostanra majdnem érdektelen, ami jó és szórakoztató volt benne, már kiirtották.
Mekkora beszólás, öcsém...Maradtak a mérsékeltem érdekes hírek a beszerzésekről, és te.