M
molnibalage
Guest
Nézze meg a feltöltött cikkeket. Ennyi. Persze, ha erre nem jön rá magától, akkor mire számítson az ember...?Ha lenne válasz, már kaptál volna. Ne erőltesd.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nézze meg a feltöltött cikkeket. Ennyi. Persze, ha erre nem jön rá magától, akkor mire számítson az ember...?Ha lenne válasz, már kaptál volna. Ne erőltesd.
Megdicsőült önjelöltek gyülekezete...Ez érdekelne, és szerintem másokat is, de jó lenne tudni, mi a megfelelő szakmaiság, és mik a megfelelő források... Ezt kérdeztem 3 napja, választ azóta sem kaptam erre.
Ja értem, csak a net. Akkor a könyvek nem? Olvasom is mindjárt Lenin összest...Megdicsőült önjelöltek gyülekezete...
Egy kezemen megtudom számolni, hogy kinek volt köze valamelyik HT részhez. Az internet (dez)információra épített kártyavár!
Itt válaszolnék! Nem tudom mikor szólaltam fel a biztpol ellen, de nem értem a sok embert aki fel jön egy alapjában véve haditechnikai oldalra ami mégcsak nem is egy fórum oldalnak indult és sír hogy jajj a csúnya szabályok meg a csúnya moderátorok meg jujj a sok hozzászóló akivel nem értek egyet! Kérdem én hogy akkor minek jár ide?? Mindenki tudja már itt az oldalon kb hogy ki melyik oldallal szimpatizál vagy nem szimpatizál. Ha tizenötezredszerre is sír valaki hogy jujj a csúnya másik megint olyat írt amivel nem értek egyet vagy egyenesen hazugságnak tartom az szerintem inkább szánalmas. Van ignor gomb, tovább lehet pörgetni az oldalt, sőt még elovasni sem kötelező! De lehet hogy tényleg én vagyok a helikopter!Nem sok vizet zavar a bizpol, megis minden alkalommal felszolalsz ellene. Miert? De igazad van, ez itt tenyleg off.
Koszi, hogy itt valaszoltal!Itt válaszolnék!
Gratulálok az ukrán topiknak, hogy a panoz, camee, angelsoul nickek amatőr provokálására beszállt a szardobálásba.
De mi öltük meg!Teljesen mindegy. Az a topik már egy ideje teljesen halott.
Még csak tetszhalott.Teljesen mindegy. Az a topik már egy ideje teljesen halott.
Még csak tetszhalott.
Lázár is felkelt...
Amíg nem lesz egy, a nagyhatalmak közötti megegyezés a szakadár területekről, addig az csak egy alvó vulkán, ...meg a topik is.
PontosanAha. Vagy fordítva. Amíg meg nem indul a háború.
Lehet a rántotthús után rádférne egy szunya is.
https://forum.htka.hu/threads/bmp-1-2-3.264/page-12
Hol van a bmpt topik?Nem találom se a harckocsiknál,se a páncélozott harc,és szállítójárműveknél,vagy megvakultam a rántott hústól?