1995 őszéig C64-en toltam. Akkor lett egy 286 33 MHz-es gépünk otthon.
Nekem már 1993-ban egy 386 SX-em volt, beeeeeee!!!

1995 őszéig C64-en toltam. Akkor lett egy 286 33 MHz-es gépünk otthon.

A két hónap kitiltás tőled jött. Az elüldözés már összetettebb kérdés, ott többen is bűnösök. Mindenesetre a tagok listáján jelenleg nem szerepel, és nem tudom, hogy a fórummotor ilyen-e vagy a regisztrációját is megszűntette.Kicsoda?!?!
![]()
A svedek ongyilkos viselkedeset kommentalta, de lehagyta a smajlit a mondat vegerol...Bokit miért dobtátok ki?Ma tudtam meg.

Mindenesetre a tagok listáján jelenleg nem szerepel, és nem tudom, hogy a fórummotor ilyen-e vagy a regisztrációját is megszűntette.
Nem adta ki a kereső, azért gondoltam hogy nincs már regisztrálva.A toplistában amit említesz, abban nem jelennek meg a bannolt tagok. Ha rákeresel a nicknecvére, akkor viszont előadja a profilját a fórum.
A svedek ongyilkos viselkedeset kommentalta, de lehagyta a smajlit a mondat vegerol...![]()

Nem adta ki a kereső, azért gondoltam hogy nincs már regisztrálva.
"This user's profile is not available."
Hogy is szelektált Aczél György a művészek között?Legalább nem lépett le, még ha ki is van tiltva egy "kicsit" és emiatt nem látszik a felhasználója. Mondjuk nálánál van pár sokkal súlyosabb zártosztályos, aki szabadon gyújtogat a fórumon.

Ja, 2x 170 kilobájt...
Ne kínozzál, de estig az ujjaidon csüngünk!Este kinzitom.
Addig mindenki lakjon jól a kispolgári ebédjével.
Szunyókáljon egyet utána és egyből minden szebb szinben fog feltünni.

Érdekelne, hogy a véleményed szerint mi a "valamire való" komment?
Ez érdekelne, és szerintem másokat is, de jó lenne tudni, mi a megfelelő szakmaiság, és mik a megfelelő források... Ezt kérdeztem 3 napja, választ azóta sem kaptam erre.
Itt olvashattok kettőt.
Vagy egynek ez, bár az F-16 diagramot nem tettem be, mert éppen lusta voltam.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..