bokival mi lett? Se mozgás és ahogy látom user sincs. 2 hónap kitiltást látok, de vannak akik jobban megérdemelnék, és nem kellene (kellett volna?) elüldözni.
Ha boki nem lenne kitiltva mondva csinált okból, talán az info is hamarabb jöhetett volna... Én kérek elnézést...most beadott vizummal és Wizzair-al még el lehet csipni, kevés magyarnak van rá lehetősége a Nagy Pétert és egy tájfunt látni.. sajnos nekem nem, mert a gyerekeimmel éppen bulgáriában leszek, és az már átüzemezhetetlen.. Néha még gyorsabb tájékoztatás kéne...
fenébe..

bokival mi lett? Se mozgás és ahogy látom user sincs. 2 hónap kitiltást látok, de vannak akik jobban megérdemelnék, és nem kellene (kellett volna?) elüldözni.
Vazlat torlese, valzat mentese - menupontok. Egy kis flopi van a kepen, de te fiatal vagy es mar nem hasznaltal ilyet. Olyasmi volt, mint ma a pendrive vagy az SD kartya, csak sokkal menobb.Az annyira idegesítő feature-je ennek a fórum motornak, hogy elmenti az adott topikhoz az el nem küldött hozzászólást is, és nem tudom sehogy se kitörölni, mert addig ott marad, amíg ugyanabba a topikba valamit nem posztolok.

Kicsoda?!?!bokival mi lett? Se mozgás és ahogy látom user sincs. 2 hónap kitiltást látok, de vannak akik jobban megérdemelnék, és nem kellene (kellett volna?) elüldözni.

Vazlat torlese, valzat mentese - menupontok. Egy kis flopi van a kepen, de te fiatal vagy es mar nem hasznaltal ilyet. Olyasmi volt, mint ma a pendrive vagy az SD kartya, csak sokkal menobb.
En ki szoktam torolni a beragadt irasaimat majd elmentem az ures vazlatot.

floppy-m is volt! (Csakhát ki gondolta volna, hogy a mentés gomb szolgál a törlésre
? )
Az még megvan mikor kazetákól csipogtad fel a játékokat a gépre?Ó köszönöm!
Viszont már nem vagyok fiatal, még Commodore 1541-es KÜLSŐfloppy-m is volt! (Csakhát ki gondolta volna, hogy a mentés gomb szolgál a törlésre
? )
![]()
Az még megvan mikor kazetákól csipogtad fel a játékokat a gépre?

Nalunk volt ilyen a suliban.

Nalunk volt ilyen a suliban.
Mar csak a raktarban, mert nem hasznaltuk. De volt mellette egyszerre zx spekrum (!), ibm xt es at is.

A régi szép idők, amikor megmakacsolta magát a magnó és egy drótból eszkábált célszerszámot kellett dugni a kis lyukba a kazetta alatt és addig kellett babrálni vele amíg be nem jött a Commando meg a Barbarian

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..