Visszajelzések és javaslatok

most beadott vizummal és Wizzair-al még el lehet csipni, kevés magyarnak van rá lehetősége a Nagy Pétert és egy tájfunt látni.. sajnos nekem nem, mert a gyerekeimmel éppen bulgáriában leszek, és az már átüzemezhetetlen.. Néha még gyorsabb tájékoztatás kéne :)...
fenébe..
Ha boki nem lenne kitiltva mondva csinált okból, talán az info is hamarabb jöhetett volna... Én kérek elnézést...

• Tetszik
Reactions: vilmoci and fishbed
Az annyira idegesítő feature-je ennek a fórum motornak, hogy elmenti az adott topikhoz az el nem küldött hozzászólást is, és nem tudom sehogy se kitörölni, mert addig ott marad, amíg ugyanabba a topikba valamit nem posztolok.

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán
bokival mi lett? Se mozgás és ahogy látom user sincs. 2 hónap kitiltást látok, de vannak akik jobban megérdemelnék, és nem kellene (kellett volna?) elüldözni.

Tobb mint meglepo ez a moderatori hozzaallas. A fejlevagos baszadekokat elteto meg az ukran meszarosokat tomjenzo ulippo es kollegai siman irkalnak kovetkezmenyek nelkul. Jaaah, jo es igen, boki fejeben pedig teljes volt a voros kod, de a posztjai nem felhaborito, pofatlan vagy bicskanyitogato posztok voltak, hanem tenyleg hireket es erdekes dolgokat tartalmaztak. Igen, szurni kell es kellett azt is, de ez a dolog megsem emlitheto egy lapon a topikokat szandekosan szetqro 4-5 userrel... A meglepo helyett egyebkent felhaboritot kellett volna irnom. Tetszik nem tetszik az a velemenyem, hogy a moderator munkaja nem partatlan es nem megfelelo embereket tilt vagy hozzaszolasokat torol. Es akkor most ezt is lehet akar moderalni, torolni vagy engem tiltani...

Az annyira idegesítő feature-je ennek a fórum motornak, hogy elmenti az adott topikhoz az el nem küldött hozzászólást is, és nem tudom sehogy se kitörölni, mert addig ott marad, amíg ugyanabba a topikba valamit nem posztolok.
Vazlat torlese, valzat mentese - menupontok. Egy kis flopi van a kepen, de te fiatal vagy es mar nem hasznaltal ilyet. Olyasmi volt, mint ma a pendrive vagy az SD kartya, csak sokkal menobb. :p:D
En ki szoktam torolni a beragadt irasaimat majd elmentem az ures vazlatot.

• Tetszik
Reactions: fip7 and haubagoi
Vazlat torlese, valzat mentese - menupontok. Egy kis flopi van a kepen, de te fiatal vagy es mar nem hasznaltal ilyet. Olyasmi volt, mint ma a pendrive vagy az SD kartya, csak sokkal menobb. :p:D
En ki szoktam torolni a beragadt irasaimat majd elmentem az ures vazlatot.

Ó köszönöm! :):):)

Viszont már nem vagyok fiatal, még Commodore 1541-es KÜLSŐ :D floppy-m is volt! (Csakhát ki gondolta volna, hogy a mentés gomb szolgál a törlésre :p ? )

1249_1_big.jpg

• Tetszik
Reactions: zeal
A szomszédból valaki dolgozott egy ilyen helyen, ahol ilyeneket használtak. A rózsaszín kártyákból adtak nekünk is és azokkal játszottunk.