Van egy vicc, hogy bemondja a rádió, hogy ember szembe megy a forgalommal az autópályán... Itteni produkciód alapján nem tudom, hogy ki akarna veled IRL találkozni. Humortalan és szűklátókörű, rossz modorú embernek tűnsz. Ha úgy véled, hogy ez a kép téves, akkor érdemes meggondolni, hogy miért alakult ki ez a kép rólad itt (és talán másutt is) egyesekben.Ezzel a monitor mögötti fejdoktor és más látatlanban való méricskéléséről jó lenne most már leszokni, mert kurvára elegem van belőle...
Kiirtották? Az megvan, hogy szerzők, ha nem érnek rá, akkor nem írnak? Ez nem irtás. Ez a való élet. A tartalom nem magától kerül az oldalra... Senki nem irtotta ki... Csak nincs annyi...
Esetleg nem a korábbi cikkek és hírek érdekeltek eddig sem. Akinek van nyelvtudása, az többségében össze tudta szedni eddig is ezeket technikai dolgokat, híreket, ha annyira érdekelte. A tartalom jelentős része fórum tartalom, amit nem az oldal szerzői írtak.
Megpróbálom úgy leírni, hogy az egoizmusodon és a szűk látókörödön át is megértsd: Engem nem nagyon érdekelnek ezek a hírek. Nekem ebben az oldalban nem a szerzők és munkásságuk, sőt nem is a te munkásságod az igazi érték. Nekem a diskurzus, érdekes gondolatok, a fórum volt az érték, ezt a fórummotor cserék (technikailag egyre rosszabbra), az spam ellen fel nem lépő moderáció, a gumiszabályokkal dobálódzás a fórum kívánt és engedett tartalmát illetően (csak szakmai tartalom? ha igen, mi a definíció, határ?) abba beleszólást nélkülözőktől (pl. te), míg a hivatalos állásfoglalás elmaradt.Attól, aki még egy hírt sem írt az oldalra. Nosza, lehet csatlakozni a szerzőkhöz...
Engem az emberek érdekelnek, és a véleményük, a gondolkodásmódjuk, a különféle álláspontok egyazon eseményt, technikát, szituációt illetően. Ez az oldal annyiból volt számomra érdekes, hogy itt érdekes diskurzusok alakultak ki korábban.
Nem vagyok az öcséd... A stílusod továbbra is kocsmai. Amint korábban már írtam, az értékem nem egy zugfórumon levő hozzászólásaimmal (vagy cikkeimmel) mérem. Ha szerinted ezzel kevesebb vagyok nálad, csak annál kevesebb leszel a szememben.Mekkora beszólás, öcsém... Attól, aki még egy hírt sem írt az oldalra. Nosza, lehet csatlakozni a szerzőkhöz...