Milyen pofonfát? Megkeresel, lejátsszuk, vagy mi? Megint úgy csinálsz, mintha te moderálnál, és fenyegetőzöl...
Fenyegetőzök? Hol? A közelgő lehetőségek egyikét vázoltam fel. Megvan a GoT példa erre.?
Nem fenyegetlek, felvázolom azt, hogy mi jön. A fenyegetés az lenne, hogy "még egy ilyen és kibaszlak a picsába". Mármint ha, modi lennék, szóval még ennyi hatalmam sincs. Szomorú, hogy még ezt sem tudod megkülünböztetni egymástól.
Nem tűnik fel, hogy a Tcat és Mack is kezdi elveszteni türelmét? Pedig Tcat tényleg birkatürelmű... A vége az lesz, hogy a sok pattogás után elpattan bennük valami és "mindenki nyugodjon le a picsába" megközelítéssel kibannolnak egy rakás embert, mert a tökük teli van az egésszel, vagy tényleg bezár a biztpol. Érdekes módon a technikai topikokban tök nyugi van. Hmhm...
Honnan tudod, hogy ki milyen tartalmat gyárt?
Kérlek linkeljed a HTKA-ra gyártott tartalmat tőled és tarzaan-tól. Az enyém ez.
https://htka.hu/author/molnibalage/
Tarzaan-ra nem találok semmit, meg tőled sem. Vagy valamelyik HTKA szerző nevén van vagy admin név alatt?
Én például gyártok, csak nem itt nem ilyen témában. Ha ilyen témában is gyártanék, veled biztos nem dolgoznék együtt, mert hogy őszinte legyek a stílusod alapján eléggé "rázod a pofonfát". Talán azért sem jelentkeznek, mert a te felhívásod. Erre gondoltál már?
Érdekes módon más tud velem dolgozni...
Ha meg nem ide gyártod, akkor meg nem releváns...
Egyébként meg csak fordítani kellene, tehát még kooperálni sem nagyon kéne. Kapsz egy anyagot és visszaküldöd, amit legfeljebb picit korrektúrázok meg kommentálok és visszautalok az írás más részeire.. Én is meg tudnám csinálni, de akkor mástól venné el az időt. Ez kb. favágás.
Azért kértem, mert sajnos itt sem tud mindenki angolul. Nekem messze a legkényelmesebb az, hogy bevágom a mellékletbe és akkor élvezze az, aki tud angolul, aki meg nem tud, az IJ... Pusztán a tartalombővítés lenne a cél. És még erre sem sikerült senkit találni. Hmhm... (Az F-15 írásnál volt ilyen kooperáció.)