Ulipo híreket oszt meg, kb ugyanúgy mint krokomach vagy gioo. Természetesen ő gonosz és hamis ukrán propagandát, míg a utóbbiak jóságos és igaz oroszat.
Ez messze nem ok arra, hogy kitegyek bárkit is.
Sértő hogy egy olyan emberhez hasonlítasz- akit bár te etalonná tettél korábban - de folyamatosan csúsztat, olyanokat ad ad az ember szájába amit ő nem mondott, az általa berakott híreket nem hogy pontatlanul fordítja, de gyakran egyenesen ellentétes dolgok vannak benne mit amit ő annak a cikknek tulajdonít. - És még egy összerakott pontokra szedett gondolatmenetet, sem próbált meg összerakni, még az oroszokról sem.
Folyamatosan megy az oroszok nácik. Azt egyébként tudod, hogy Magyarországon bűn a nácizmus rémtetteinek a tagadása? Meg a Náci jelképek használata? Ehhez képest a te etalonod semmi kifogást nem lát a mai Ukrán szimbólumokban.
Az feltűnt neked, hogy több úgymond nem orosz barát posztoló, akik nem Magyarországon élnek (szívük joga, és bár meglep, jó páran nem orosz barátok, hanem magyarok vagyunk), akik mostanában feltűntek, egyenesen kimondta, hogy csak szórakozik az oldallal, szívatja az itt lévőket, mert küldetésének tartja az orosz propaganda ellensúlyozását. Nem tisztelik így viszont sem az oldalt, sem annak az olvasóit. Sem a moderátort.
Én több mint tíz éve vagyok ezen az oldalon, és sem az FSZB-nek, sem az NSA-nek nem dolgozom. Anno olyan gondolatmeneteink voltak ezen az oldalon, melyek most valósulnak meg. Most a migráns, Ukrán, Kínai, Orosz, Amerikai, Fülöp-Szigeteki, Koreai... helyzetet is kivesézzük , és nem propaganda fotókat osztunk meg.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy a magyar szolgálatok figyelik az oldalt, és azzal tisztában vannak hogy ki dolgozik az NSA-nek, vagy más szolgálatoknak. Közvetetten vagy közvetlenül. Én teljesen független, civil és magyar ember vagyok.
Korábban méltatlankodtál amiatt, hogy sokan már csak a biztpolban publikálnak. Az feltűnt, hogy ez leginkább azóta van így, mióta Molnibalage lett az egyik etalonod? ( a családomban több mérnök is volt, nagyra becsülöm őket, úgyhogy ez nem a mérnöknek szól részemről...) Egyébként érdeklődésemnél fogva, továbbra is olvasom természetesen a haditechnikai cikkeket...
Kérlek, kritizálj ha akarod, de ha Ulippohoz hasonlítasz, akkor nem tudod (vagy akaros) felmérni hogy ki propagandista, és ki az, aki valóban a hírek és események mögé akar látni.
ULIPPO nem csak híreket oszt meg, hanem kommentálja is azokat, időnként meg hazudik és hamisít. Amikor tél közepén betesz egy "friss drón-fotót a "terroristák" állásairól", és zöld fű meg lombos fák vannak rajta, az egyértelműen hazugság. Ráadásul ha én hazug tetűnek titulálnák valakit, akkor jönne a bünti, ULIPPO meg büntetlenül terroristázik olyanokat, akik a háború folyamán néhány ellentámadás kivételével végig védelemben voltak, és így is elvesztették területük felét. Szóval nem ők támadtak meg másokat, ők csak szabadulni akartak a "jóakaróktól". ULIPPO szerint terrorista volt George Washington és az amerikai függetlenségért harcolók is, mert hogy ugyanazt tették, mint a donbasszi szakadárok?!!
Ezt beszéljétek meg ott. Nem fogom minden hír igazságtartalmát leellenőrizni.
??
Nem zavar, hogy rengeteg visszajelzés volt azzal kapcsolatban amit művel?
Ui: Azt meg különösen nehezményezem, hogy egyáltalán ehhez hozzá kellett szólnom.