Ezt már rég kérni akartam mert ha megnézzük most is mi folyik azt látjuk, hogy én berakom az aktuális híreket, ti meg rólam diskuráltok, pedig egyik topiknak sem én vagyok a témája. Azoknak akik tényleg képtelenek elviselni, hogy vannak az övéktől eltérő vélemények tudok ajánlani egy fórumot ahol csak és kizárólag moszkovita propaganda van és nincsenek ellenvélemények, az ilyen embereknek az a maga a mennyország. De itt a kerekasztalnál ideje lenne már végre megszokni, hogy nem csak a ti véleményetek jelenhet meg és ideje lenne véget vetni az emiatt való állandó rinyálásnak ami már eddig is oldalak százait töltötte meg felesleges fanyalgással.
Nos értem én a többedszerre elsütött és esztétikusan becsomagolt célzást, de a fórumunkat illető moszkovita propaganda jelzőt kikérem magamnak boki nevében is.
Mi is a htka-hoz hasonlóan úgymond lelkes amatőrök vagyunk a saját fórumunkon, azaz egy büdös buznyákot nem kapunk se Moszkvától, se Asszadtól, se kicsi Kimtől, se a Júdea Népe Öngyilkos Felszabadító Fronttól. Mi a saját szabadidőnket és eszközeinket áldozzuk arra, hogy orosz híreket hozzunk, illetve fordítsunk le mind biztpol, mind haditech témákban.
Az, hogy a híreink egy része nem támasztja alá egyes körök széleskörűen elfogadott markáns álláspontját a világgal és annak alakulásával kapcsolatban, illetve az esetek többségében mi sem osztjuk ezen véleményt, még nem jelenti, hogy az állítólagos naaagy orosz propagandagépezet részeként, egy sötét lukból 4 üveg Russzkaja vodka és pelmenyierdő közepette, természetesen Putyin képével díszített laptopról toljuk a fröcsögő propagandát és a topikdestrukcionálást napi 84 órában, miközben a háttérben egy Olga nevű 120 kilós megtermett GRU-s tartótiszt egy medvét lovagolva énekli a szovjet himnusz végtelenített változatát.
Mondjuk e téren pont tőled vicces ilyen véleményt olvasni, de hadd legyek most oly gavallér, hogy nem süllyedek le a személyeskedés bűzös mocsaraiba (hehe úgyis mostanában sokat szerepel ez a jelző ebben a topikban), mert ha akarnék én is említhetnék pár általad alkotott, finoman szólva is érdekes illetve megkérdőjelezhető tartalmú kommentet, de nem teszem, mert momentán van fontosabb dolgom is.
Meleg elvtársi csókkal, izé akarom mondani üdvözlettel:
nyugger
Ui.: A többeiktől elnézést kérek az offban gazdag, bő lére eresztett gondolatmenetemért, remélem nem zavar sokakat.