Tisztelt szerkesztő Urak !
Nem mintha nem volnék megelégedve az oldal napi témáival , de merészkednék beleszólni is egy kicsit .Egy kéréssel fordulok önökhöz . Konkrétan egy bizonyos gép típus ,bővebb ismertetőjének elkészítésre (mondjuk egy napi hír formájában)szeretném rávenni valamelyik a témában szakértő és vagy szimplán lelkes hírszerkesztő urat .
Azzal az indokkal csupán , hogy engem ez nagyon érdekelne és sajnos hiányos angol tudásom miatt nem nagyon tudok elég infót begyűjteni róla Magyar nyelven. Sőt ,más nyelven se nagyon találok , de lehet csak rossz helyen is kerestem.
A típus a Lengyel hadiipar egy újabb termékcsaládja , az ANDERS. Wiki link: http://en.wikipedia.org/wiki/WPB_Anders
Konkrétan egy általános típus leírásra , gondolok ami tartalmazza a különböző változatokat , esetleg aktuális árait , hová ajánlja a gyártó az egyes típusokat , mit tudnak a konkurensekhez képest , egyáltalán miért született ez a típus család , mi helyett fogják alkalmazni , túlélőképessége , védettsége, milyen piaci ár-érték aránnyal bírhat , és bármi ami fontos lehet ???
Tudom hogy ez nem kis feladat és nem kis kérés , de csak abban bízom hogy adtam egy jó tippet és lehet amúgy is volt tervben egy ilyen cikk.
Nem tudom mennyire általános dolog ez a fórumozó felhasználói kívánság műsor , de gondoltam teszek egy próbát...
Előre is köszönöm , és várom a válaszukat !