silurusglanis said
Valami hely kéne ahová berakjuk az elkészült fordításokat. A wikis kész, szerintem nyiss a típusnak egy külön topikot.
Próbáltam nyitni , de valamiért nem sikerül .
Már ha nekem mondtad...
silurusglanis said
Valami hely kéne ahová berakjuk az elkészült fordításokat. A wikis kész, szerintem nyiss a típusnak egy külön topikot.

Ami a fórum jelenlegi adatmennyiségével dolgozik és nagyon meg vagyunk vele elégedve, de még vannak kinövendő gyerekbetegségei. Meg egy funkciót még bele kéne rakni. Szóval még nem bemutatásra érett.)
 Ami a fórum jelenlegi adatmennyiségével dolgozik és nagyon meg vagyunk vele elégedve, de még vannak kinövendő gyerekbetegségei. Meg egy funkciót még bele kéne rakni. Szóval még nem bemutatásra érett.)Vannak spontán pörgő topikok ezerrel. Az meg nagyon hasznos, hogy annao az OFF miatt soha nem találtam meg semmit, hogy mi hol vol hozzászólva. Az új rendszerben most már simán meg lehet találni. Idő volt megszokni, de semmi pénzért nem adnám fel az új rendszert. Pírmán működik. Azt meg nem lehet mondani, hogy nem szoktam meg a régit, hiszen én kommenteltem azon a legtöbbet...tundra said
Erőltetettnek érzem a hozzászólások közös témakörökbe terelését. Egy topic akkor működik, ha azt a júzer hozza létre és spontán felpörög. Erővel ez nem megy.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..