Itasd meg az asszonnyal!A likőr iszonyatos, asszony most kérdezte félálomban, mit teszek? Borzasztóan szar, de mivel ajándék lónak....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itasd meg az asszonnyal!A likőr iszonyatos, asszony most kérdezte félálomban, mit teszek? Borzasztóan szar, de mivel ajándék lónak....
Az ember rájön, hogy irreleváns vagy rossz helyre posztolt és mivel törlési lehetőség nincs és üres hsz nem lehet ezért erre szerkeszti át.Az miért lehet, hogy időnként olyan hozzászólásokat látok, ami csak egy pont?
Vagy csak lehet, hogy téged így idéznek.... (Bocsánat... )Az miért lehet, hogy időnként olyan hozzászólásokat látok, ami csak egy pont?
Qrvára vehetnénk már valamit,...élet az ilyen...Ebbe a pusztába kiáltom, hogy 'szameg nincs semmi érdemleges haditechnikai/történelmi bejegyzés, csak nagyon elvétve!
Most volt nem rég a Dvina videó.Ebbe a pusztába kiáltom, hogy 'szameg nincs semmi érdemleges haditechnikai/történelmi bejegyzés, csak nagyon elvétve!
Had legyek én most az ördög ügyvédje ! Más ilyen névvel magát illető személlyel személyekkel persze nem szabad engem "összemosni" vagy asszociálni ilyenre, mert ahhoz / azokhoz semmi közöm nincs és nem is volt.
Esküszöm azt hittem feltörték az account-ját és az illetéktelen kezekbe került... ezért is jeleztem az 'anomáliákat' (bot), de természetesen elnézést kérek, ha tévedtem!Persze ezt most NEM "arcas"-nak írom, hanem MINDENKINEK SZÓL !
SOHA nem lehet tudni, erre az esély mindig megvan. Nem is azért írtam egyébként mert te ezt kiírtad, hanem ez egy neuralgikus probléma a fórumozók között, és nem tegnap vagy tavaly kezdődött. Viszont talán segít sok embernek más nézőpontból tekinteni az ilyen ügyekre. Így talán csökken a kardcsörtetések száma. Szóval én nem bánom hogy megírtad azt a postot, így reflektálhattam rá. Tehát igazából NEM neked szólt, csak olyan általános levezetés. Persze vannak más esetek is, mint pld. ladagrant ámokfutása nem is oly rég. Az egész más.Esküszöm azt hittem feltörték az account-ját és az illetéktelen kezekbe került... ezért is jeleztem az 'anomáliákat' (bot), de természetesen elnézést kérek, ha tévedtem!
Ha lenne vadászgép gyáram, a következő típust, csak hogy megőrjítsem a világon a skatulyázókat, 4,87543261700012. generációsnak adnám meg.@Tcat nem lehetne a https://forum.htka.hu/threads/kf-x-program.593/ KF-X topicot átnevezni a normális nevére?
KF-21 보라매 na jó, ne szivassuk a népet de akkor is legalább KF-21 Boramae.
Ha egy random orosz project repülő nevet kap 2 nap múlva már át van nevezve. Ez diszkrimináció!
Arról nem is beszélve, hogy a KF-21 nem 5 hanem 4.5++ Gen.
Előre is köszike.
El van nyomva a HTKA-n a dél-Koreai vadászgép gyártás ? De erre nem vonatkozik a diszkriminációs törvény !@Tcat nem lehetne a https://forum.htka.hu/threads/kf-x-program.593/ KF-X topicot átnevezni a normális nevére?
KF-21 보라매 na jó, ne szivassuk a népet de akkor is legalább KF-21 Boramae.
Ha egy random orosz project repülő nevet kap 2 nap múlva már át van nevezve. Ez diszkrimináció!
Arról nem is beszélve, hogy a KF-21 nem 5 hanem 4.5++ Gen.
Előre is köszike.
Ezért szoktam sokszor saját videóhoz pár mondatot írni, amivel vissza tudom keresni. Jobb ötletem sajnos ennél nem volt.Nincs valami plugin, ami pl linkelt youtube videónál berántja valamilyen kereshető formába a videó címét is? Ne adj 'sten a descriptiont is? Mert amikor beágyazza az ember, gyönyörűen látszik megjelenítéskor, csak keresni nem lehet - pl hogy valaki más linkelte-e már. Kell legyen valami erre, tuti nem mi vagyunk az első hely ahol ez felmerül.
De persze az is élhetőb lenne ha a beágyazott videó linket a kereső kiadná ha valaki beágyazta már - mert most nem adja ki.
de honnét veszed hogy 4.5++ és nem 4.5+++ ?!Arról nem is beszélve, hogy a KF-21 nem 5 hanem 4.5++ Gen.