Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
3 523
6 670
113
A moderációt kérdezném a környezetvédelmi topik miért nem jelenik meg sehol ? Úgy kell külön rákeresni !
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
14 647
13 989
113
Ladagrant szerintem messze a legnagyobb troll az egész fórumon jelenleg. Olyan fokon nyomja a semmitmondó frázisgenerátor szövegeit és hazugságait, hogy az még a troll kategóriában is példaértékű. Nem emlékszem, hogy bármikor ÉRDEMI információt tett volna be.

Olvassátok el ezt: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-oroszorszag-es-a-szovjetunio-utodallamai.536/post-933183 meg néhány reakciót utána.

Nem kell ezen vitatkozni, mert nem ér annyit. Nyomjon egy tetsziket aki hasonlóan látja, és egy dűhítőt az aki nem. Csak hogy világos legyen: én megyek iránnyal szembe az autópályán vagy ő?
 

hendrick

Well-Known Member
2018. június 30.
651
854
93
Sajnos azt kell mondjam, hogy a politikai ellenségképformálás már elindult a következő választásokra a széles médiában, és kezd ide is becsöpögni. Egyre kevesebb az értelmes hozzászólás, a politikai megmondóemberkedés viszont egyre jobban megy, és még a normális hozzászólások is félresiklanak ebben a környezetben. Még marha messze vannak a választások, hogy ez egészen addig ilyen szinten menjen. Ladagrant nem az első és nem is az utolsó volt. Csak reménykedni lehet, hogy mások is észreveszik magukat, ámbár illúzióim azok nincsenek.
 

molnibalage

Well-Known Member
2010. április 18.
35 192
45 756
113
Ebbe a pusztába kiáltom, hogy 'szameg nincs semmi érdemleges haditechnikai/történelmi bejegyzés, csak nagyon elvétve!:mad::mad::mad::mad::mad:
Most volt nem rég a Dvina videó.
A fórum minőségi hiánya meg a közösségen is múlik...

Tessék előfizetni a Militaviára, ott van extra tartalom. Full cikk hosszúságú. A jövő héten kikerül a Dvináé, ami az AGM-45-ről fog szólni.