Visszajelzések és javaslatok

Nekem speciel pár napja nem enged szmájlit használni telefonon... Az egész ikonsor szürke, mintha blokkolva lenne... Pls help

Nekem speciel pár napja nem enged szmájlit használni telefonon... Az egész ikonsor szürke, mintha blokkolva lenne... Pls help
1., A visszavonás felőli lenyíló menüt nyisd ki.
2., A BB kod gombot nyomd meg. (a két ilyen [ ] dupla zárójel)
3., Kész is van, becsukhatod a menüt, működik az eszköztárban minden ! :)

Csak a regiszter kedvéért. Három sör és egy üveg pezsgő random elfogyasztása után(egyedül) megKezdek egy üveg különleges likőrt(amiről a honi megszokott a 'fa...om se tudja milyen') káoaz jön. Wddig ömoderált fórumoztam, mostantól felelősséget nem vállalok, de eddog negyed óra önjavítottam. NA, ennek vége. Elnézést, jön az agresszív halál.

Csak a regiszter kedvéért. Három sör és egy üveg pezsgő random elfogyasztása után(egyedül)
Akutyauristenit, raadasul egyedul! :D

megKezdek egy üveg különleges likőrt(amiről a honi megszokott a 'fa...om se tudja milyen') káoaz jön. Wddig ömoderált fórumoztam, mostantól felelősséget nem vállalok, de eddog negyed óra önjavítottam. NA, ennek vége. Elnézést, jön az agresszív halál.

Fel perce vinnyogok ezen. :D

Ladagrant szerintem messze a legnagyobb troll az egész fórumon jelenleg. Olyan fokon nyomja a semmitmondó frázisgenerátor szövegeit és hazugságait, hogy az még a troll kategóriában is példaértékű. Nem emlékszem, hogy bármikor ÉRDEMI információt tett volna be.

Olvassátok el ezt: https://forum.htka.hu/threads/biztpol-oroszorszag-es-a-szovjetunio-utodallamai.536/post-933183 meg néhány reakciót utána.

Nem kell ezen vitatkozni, mert nem ér annyit. Nyomjon egy tetsziket aki hasonlóan látja, és egy dűhítőt az aki nem. Csak hogy világos legyen: én megyek iránnyal szembe az autópályán vagy ő?